צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחמניות קינמון יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, קמח, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-55 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחמניות קינמון, לחמניות קינמון, ו לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את המים והחלב בסיר בינוני וחם מעל חום נמוך עד שהוא על 100 מעלות F (אבל לא יותר מ 110 מעלות).
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מפזרים קמצוץ של הסוכר מעל ולהניח בצד בלי לערבב, עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
4
לטאטא את החמאה, חלמון ביצה ווניל לתערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לטאטא את הקמח, הסוכר, מלח ואגוז מוסקט בקערה גדולה. הפוך באר במרכז הקמח ומערבבים בתערובת השמרים עם כף עץ לעשות בצק עבה ומעט דביק. להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין ללוש עד רך וגמיש, על 6 דקות. צורה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מברשת החלק הפנימי של קערה גדולה עם חמאה. שים בצק בקערה החמאה, הופך מעיל בקלילות עם חמאה. מכסים את הקערה בניילון נצמד, עוקבים אחר מעגל בגודל הבצק על הפלסטיק, ומציינים את הזמן.
בואו לעלות בטמפרטורת החדר עד הוכפל בגודל, על 1 שעה 15 דקות.
8
הפוך את הבצק מהקערה ולוש בקצרה לשחרר אוויר עודף; רפורמה לכדור ולחזור לקערה. חמאה קלה חתיכה גדולה של פלסטיק לעטוף ולהניח אותו על הבצק. מכסים את כל הקערה בחוזקה עם פלסטיק הוכחה במקרר במשך 4 שעות או לילה.
מורחים את החמאה הריכה באופן שווה על פני השטח של הבצק, ומשאירים על גבול אינץ ' בצד מולך. לפזר באופן שווה את הקינמון-סוכר על החמאה. החל מהצד הארוך פונה אליך, לגלגל את הבצק לתוך גליל הדוק. מברשת קלה את הקצה הנקי של הבצק עם מים. לחץ על הקצה הארוך הפתוח אל הבצק כדי לאטום את הגליל.
להחליק חתיכת מתוח ארוך של מחרוזת או חוט דנטלי מתחת לגלגל, על 1 1/2 אינץ ' מהקצה. להרים לחצות את החוט מסתיים מעל הגליל, ואז למשוך את הקצוות בחוזקה בכיוונים מנוגדים לחתוך גליל יחיד. חזור, חיתוך כל 1 1/2 אינץ', כדי להפוך 12 לחמניות.
מניחים את הלחמניות לחתוך בצד למטה במחבת מוכן, משאיר 1 אינץ ' של מקום ביניהם. מכסים את הלחמניות באופן רופף עם ניילון נצמד. מניחים בצד במקום חם לעלות עד לחמניות כפול בגודל, על 1 שעה 10 דקות.