קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות קינמון

לחמניות קינמון
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחמניות קינמון יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, קמח, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-55 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחמניות קינמון, לחמניות קינמון, ו לחמניות קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את המים והחלב בסיר בינוני וחם מעל חום נמוך עד שהוא על 100 מעלות F (אבל לא יותר מ 110 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ומפזרים את השמרים על פני השטח על הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מפזרים קמצוץ של הסוכר מעל ולהניח בצד בלי לערבב, עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
לטאטא את החמאה, חלמון ביצה ווניל לתערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לטאטא את הקמח, הסוכר, מלח ואגוז מוסקט בקערה גדולה. הפוך באר במרכז הקמח ומערבבים בתערובת השמרים עם כף עץ לעשות בצק עבה ומעט דביק. להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין ללוש עד רך וגמיש, על 6 דקות. צורה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מברשת החלק הפנימי של קערה גדולה עם חמאה. שים בצק בקערה החמאה, הופך מעיל בקלילות עם חמאה. מכסים את הקערה בניילון נצמד, עוקבים אחר מעגל בגודל הבצק על הפלסטיק, ומציינים את הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בואו לעלות בטמפרטורת החדר עד הוכפל בגודל, על 1 שעה 15 דקות.
8
הפוך את הבצק מהקערה ולוש בקצרה לשחרר אוויר עודף; רפורמה לכדור ולחזור לקערה. חמאה קלה חתיכה גדולה של פלסטיק לעטוף ולהניח אותו על הבצק. מכסים את כל הקערה בחוזקה עם פלסטיק הוכחה במקרר במשך 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
כדי למלא וליצור את הלחמניות: חמאה 9 על 13 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
לטאטא את הסוכר וקינמון יחד בקערה קטנה. הפוך את הבצק מוכן על משטח עבודה משוריין ולחץ, ולאחר מכן התגלגל לתוך מלבן 10-by-18-inch, עם קצה ארוך מולך.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מורחים את החמאה הריכה באופן שווה על פני השטח של הבצק, ומשאירים על גבול אינץ ' בצד מולך. לפזר באופן שווה את הקינמון-סוכר על החמאה. החל מהצד הארוך פונה אליך, לגלגל את הבצק לתוך גליל הדוק. מברשת קלה את הקצה הנקי של הבצק עם מים. לחץ על הקצה הארוך הפתוח אל הבצק כדי לאטום את הגליל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
להחליק חתיכת מתוח ארוך של מחרוזת או חוט דנטלי מתחת לגלגל, על 1 1/2 אינץ ' מהקצה. להרים לחצות את החוט מסתיים מעל הגליל, ואז למשוך את הקצוות בחוזקה בכיוונים מנוגדים לחתוך גליל יחיד. חזור, חיתוך כל 1 1/2 אינץ', כדי להפוך 12 לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מניחים את הלחמניות לחתוך בצד למטה במחבת מוכן, משאיר 1 אינץ ' של מקום ביניהם. מכסים את הלחמניות באופן רופף עם ניילון נצמד. מניחים בצד במקום חם לעלות עד לחמניות כפול בגודל, על 1 שעה 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מניחים את המתלה במרכז התנור מחממים עד 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
אופים לחמניות עד חום זהוב ואת צמרות הלחמניות באביב בחזרה כאשר נלחץ קלות, על 30 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
כדי להפוך את הזיגוג: לנפות את הסוכר ' ממתקים לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
לטאטא את החלב המרוכז, חמאה, ומיץ לימון כדי להפוך את הדובדבן חלק, רופף מעט.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
18
מוסיפים את הוניל והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
19
טפטוף הדובדבן על לחמניות חמות.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
20
לשרת.

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברשמרים יבשים פעילים (1/4 חבילת אונקיה)שמרים יבשים פעילים (1/4 חבילת אונקיה)1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1כף. חומץ ביין אדוםעוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות369דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3/4 כוס קמח לכל המטרה3/4 כוס קמח לכל המטרה791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קינמון טחוןקינמון טחון3חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי1חתיכות טופי הית' ברמוסקט מגורדמוסקט מגורד4דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3/4 כפית מלח משובח3/4 כפית מלח משובח50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 כוס סוכר1/4 כוס סוכר791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה מומסת ללא מלחחמאה מומסת ללא מלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה לא מלוחה, נמסה ועוד לקערהחמאה לא מלוחה, נמסה ועוד לקערה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח, רך מאוד, ועוד לציפוי המחבת(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח, רך מאוד, ועוד לציפוי המחבת1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת