קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות קינמון

לחמניות קינמון
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחמניות קינמון יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, קמח, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-55 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחמניות קינמון, לחמניות קינמון, ו לחמניות קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את המים והחלב בסיר בינוני וחם מעל חום נמוך עד שהוא על 100 מעלות F (אבל לא יותר מ 110 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום ומפזרים את השמרים על פני השטח על הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מפזרים קמצוץ של הסוכר מעל ולהניח בצד בלי לערבב, עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
לטאטא את החמאה, חלמון ביצה ווניל לתערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
לטאטא את הקמח, הסוכר, מלח ואגוז מוסקט בקערה גדולה. הפוך באר במרכז הקמח ומערבבים בתערובת השמרים עם כף עץ לעשות בצק עבה ומעט דביק. להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין ללוש עד רך וגמיש, על 6 דקות. צורה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מברשת החלק הפנימי של קערה גדולה עם חמאה. שים בצק בקערה החמאה, הופך מעיל בקלילות עם חמאה. מכסים את הקערה בניילון נצמד, עוקבים אחר מעגל בגודל הבצק על הפלסטיק, ומציינים את הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
בואו לעלות בטמפרטורת החדר עד הוכפל בגודל, על 1 שעה 15 דקות.
8
הפוך את הבצק מהקערה ולוש בקצרה לשחרר אוויר עודף; רפורמה לכדור ולחזור לקערה. חמאה קלה חתיכה גדולה של פלסטיק לעטוף ולהניח אותו על הבצק. מכסים את כל הקערה בחוזקה עם פלסטיק הוכחה במקרר במשך 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
כדי למלא וליצור את הלחמניות: חמאה 9 על 13 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
לטאטא את הסוכר וקינמון יחד בקערה קטנה. הפוך את הבצק מוכן על משטח עבודה משוריין ולחץ, ולאחר מכן התגלגל לתוך מלבן 10-by-18-inch, עם קצה ארוך מולך.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
מורחים את החמאה הריכה באופן שווה על פני השטח של הבצק, ומשאירים על גבול אינץ ' בצד מולך. לפזר באופן שווה את הקינמון-סוכר על החמאה. החל מהצד הארוך פונה אליך, לגלגל את הבצק לתוך גליל הדוק. מברשת קלה את הקצה הנקי של הבצק עם מים. לחץ על הקצה הארוך הפתוח אל הבצק כדי לאטום את הגליל.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
להחליק חתיכת מתוח ארוך של מחרוזת או חוט דנטלי מתחת לגלגל, על 1 1/2 אינץ ' מהקצה. להרים לחצות את החוט מסתיים מעל הגליל, ואז למשוך את הקצוות בחוזקה בכיוונים מנוגדים לחתוך גליל יחיד. חזור, חיתוך כל 1 1/2 אינץ', כדי להפוך 12 לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מניחים את הלחמניות לחתוך בצד למטה במחבת מוכן, משאיר 1 אינץ ' של מקום ביניהם. מכסים את הלחמניות באופן רופף עם ניילון נצמד. מניחים בצד במקום חם לעלות עד לחמניות כפול בגודל, על 1 שעה 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מניחים את המתלה במרכז התנור מחממים עד 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
15
אופים לחמניות עד חום זהוב ואת צמרות הלחמניות באביב בחזרה כאשר נלחץ קלות, על 30 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
כדי להפוך את הזיגוג: לנפות את הסוכר ' ממתקים לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
17
לטאטא את החלב המרוכז, חמאה, ומיץ לימון כדי להפוך את הדובדבן חלק, רופף מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
18
מוסיפים את הוניל והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
19
טפטוף הדובדבן על לחמניות חמות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
20
לשרת.

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברשמרים יבשים פעילים (1/4 חבילת אונקיה)שמרים יבשים פעילים (1/4 חבילת אונקיה)1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1כף. חומץ ביין אדוםעוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות369חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 כוס קמח לכל המטרה3/4 כוס קמח לכל המטרה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקינמון טחוןקינמון טחון3חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי1חתיכות טופי הית' ברמוסקט מגורדמוסקט מגורד4חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 כפית מלח משובח3/4 כפית מלח משובח50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 כוס סוכר1/4 כוס סוכר791 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה מומסת ללא מלחחמאה מומסת ללא מלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה לא מלוחה, נמסה ועוד לקערהחמאה לא מלוחה, נמסה ועוד לקערה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח, רך מאוד, ועוד לציפוי המחבת(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח, רך מאוד, ועוד לציפוי המחבת1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת