לחמניות קינמון
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחמניות קינמון יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, קמח, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-55 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחמניות קינמון, לחמניות קינמון, ו לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המים והחלב בסיר בינוני וחם מעל חום נמוך עד שהוא על 100 מעלות F (אבל לא יותר מ 110 מעלות).
הסר מהחום ומפזרים את השמרים על פני השטח על הנוזל.
מפזרים קמצוץ של הסוכר מעל ולהניח בצד בלי לערבב, עד קצף, על 5 דקות.
לטאטא את החמאה, חלמון ביצה ווניל לתערובת השמרים.
לטאטא את הקמח, הסוכר, מלח ואגוז מוסקט בקערה גדולה. הפוך באר במרכז הקמח ומערבבים בתערובת השמרים עם כף עץ לעשות בצק עבה ומעט דביק. להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין ללוש עד רך וגמיש, על 6 דקות. צורה לכדור.
מברשת החלק הפנימי של קערה גדולה עם חמאה. שים בצק בקערה החמאה, הופך מעיל בקלילות עם חמאה. מכסים את הקערה בניילון נצמד, עוקבים אחר מעגל בגודל הבצק על הפלסטיק, ומציינים את הזמן.
בואו לעלות בטמפרטורת החדר עד הוכפל בגודל, על 1 שעה 15 דקות.
הפוך את הבצק מהקערה ולוש בקצרה לשחרר אוויר עודף; רפורמה לכדור ולחזור לקערה. חמאה קלה חתיכה גדולה של פלסטיק לעטוף ולהניח אותו על הבצק. מכסים את כל הקערה בחוזקה עם פלסטיק הוכחה במקרר במשך 4 שעות או לילה.
כדי למלא וליצור את הלחמניות: חמאה 9 על 13 אינץ תבנית אפייה.
לטאטא את הסוכר וקינמון יחד בקערה קטנה. הפוך את הבצק מוכן על משטח עבודה משוריין ולחץ, ולאחר מכן התגלגל לתוך מלבן 10-by-18-inch, עם קצה ארוך מולך.
מורחים את החמאה הריכה באופן שווה על פני השטח של הבצק, ומשאירים על גבול אינץ ' בצד מולך. לפזר באופן שווה את הקינמון-סוכר על החמאה. החל מהצד הארוך פונה אליך, לגלגל את הבצק לתוך גליל הדוק. מברשת קלה את הקצה הנקי של הבצק עם מים. לחץ על הקצה הארוך הפתוח אל הבצק כדי לאטום את הגליל.
להחליק חתיכת מתוח ארוך של מחרוזת או חוט דנטלי מתחת לגלגל, על 1 1/2 אינץ ' מהקצה. להרים לחצות את החוט מסתיים מעל הגליל, ואז למשוך את הקצוות בחוזקה בכיוונים מנוגדים לחתוך גליל יחיד. חזור, חיתוך כל 1 1/2 אינץ', כדי להפוך 12 לחמניות.
מניחים את הלחמניות לחתוך בצד למטה במחבת מוכן, משאיר 1 אינץ ' של מקום ביניהם. מכסים את הלחמניות באופן רופף עם ניילון נצמד. מניחים בצד במקום חם לעלות עד לחמניות כפול בגודל, על 1 שעה 10 דקות.
מניחים את המתלה במרכז התנור מחממים עד 350 מעלות F.
אופים לחמניות עד חום זהוב ואת צמרות הלחמניות באביב בחזרה כאשר נלחץ קלות, על 30 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות.
כדי להפוך את הזיגוג: לנפות את הסוכר ' ממתקים לקערה בינונית.
לטאטא את החלב המרוכז, חמאה, ומיץ לימון כדי להפוך את הדובדבן חלק, רופף מעט.
מוסיפים את הוניל והקינמון.
טפטוף הדובדבן על לחמניות חמות.