קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות קינמון

לחמניות קינמון
לחמניות קינמון יכולות להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת סוכר, שמרים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 18%. מתכונים דומים: לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, פונדו קינמון עם 20 דקות מיניאטורות קינמון, ו לחמניות קינמון דלעת עם מייפל קינמון ציפוי גבינת שמנת.

הוראות

1
כדי להכין לחמניות, לשלב חלב, 3 כפות חמאה מומסת, 1 כף סוכר מגורען, ושמרים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
שמריםשמרים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
קערהקערה
2
מוסיפים ביצה ונותר סוכר מגורען לקערה. מערבבים 5 אונקיות (1 כוס) קמח; בואו לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים 25 אונקיות (כ 2 1/2 כוסות) קמח ומלח לתערובת חלב; מערבבים עד שהצק הרך נוצר (הבצק יהיה דביק). להתברר על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 6 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
4
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול; הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 35 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לעלות 35 דקות או עד הוכפל בגודל. אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים סוכר חום וקינמון. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; לגלגל בצק למלבן 18 x 11inch.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
בצקבצק
גלולגלול
6
המברשת שנותרה 3 כפות חמאה מומסת על הבצק; מפזרים באופן שווה עם תערובת סוכר חום. החל בצד אחד ארוך, להפשיל בצק בחוזקה, אופנה ג ' לי רול; צבט תפר לאטום (לא חותם קצוות של גליל).
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
בצקבצק
ג'ליג'לי
גלולגלול
7
חותכים את הבצק לפרוסות 18 (1 אינץ'). מסדרים 9 פרוסות, לחתוך את הצדדים, בכל אחד 2 (8 אינץ') מרובע אפייה מנות מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 35 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
8
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
לחשוף לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
10
אופים ב 350 במשך 22 דקות או עד השחמה קלה. מגניב 10 דקות כלים על מתלה תיל. הפעל מתגלגל החוצה על מתלה חוט; מגניב 5 דקות. הפוך מתהפך.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
11
כדי להכין הדובדבן, לשלב 3 כפות ריכך חמאה ושמנת; מערבבים עם מקצף. מערבבים וניל. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר; מערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
מורחים ציפוי על לחמניות; לשרת חם.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציפויציפוי
גלולגלול