לחמניות קינמון דורש בערך 3 שעות ו -35 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 40. 4717 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו סוכר, אבקת סוכר, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 32%, וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם {סיר איטי} פונדו גליל קינמון עם גלילי קינמון מיניאטוריים של 20 דקות, {סיר איטי} פונדו גליל קינמון עם גלילי קינמון מיניאטוריים של 20 דקות, ו {סיר איטי} פונדו גליל קינמון עם גלילי קינמון מיניאטוריים של 20 דקות.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את החלב, השמן הצמחי והסוכר בסיר בינוני על אש בינונית עד ממש מתחת לרתיחה. מניחים בצד ומצננים לחום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מפזרים את השמרים על גבי ולתת לו לשבת על החלב במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מוסיפים 8 כוסות מהקמח. מערבבים עד רק בשילוב, ולאחר מכן לכסות עם מגבת מטבח נקי להפריש במקום חם יחסית במשך שעה 1. לאחר שעה 1, להסיר את המגבת ולהוסיף את אבקת האפייה, סודה לשתיה, מלח ואת הקמח 1 כוס הנותרים. מערבבים היטב לאיחוד. השתמשו בבצק מיד, או הניחו בקערת ערבוב והכניסו למקרר עד 3 ימים, תוך ניקוב הבצק אם הוא תופח לראש הקערה. (הבצק קל יותר לעבוד איתו אם הוא צונן לפחות שעה בערך לפני כן.)
יוצקים 3/4 כוס עד 1 כוס מהחמאה המומסת על פני הבצק. השתמש באצבעותיך כדי לפזר את החמאה באופן שווה. מפזרים בנדיבות מחצית מהקינמון הטחון ו -1 כוס הסוכר מעל החמאה. אל תפחדו לטפטף עוד חמאה או יותר סוכר! דביק הוא המטרה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלי
2
עכשיו, החל בסוף הרחוק ממך, גלגל את המלבן בחוזקה לעברך. השתמש בשתי הידיים ועבוד לאט, והקפיד לשמור על הגליל חזק. אל תדאג אם המילוי נוטף בזמן שאתה עובד; זה רק אומר שהלחמניות הולכות להיות אלוהיות. כשאתה מגיע לסוף, צבט את התפר יחד והפוך את הגליל כך שהתפר יהיה עם הפנים כלפי מטה. כשתסיים, תסיים עם בול עץ אחד ארוך וחמאתי, קינמוני, מתקתק ודביק.
מקציפים עד לקבלת מרקם חלק מאוד. טועמים ומוסיפים עוד מייפל, סוכר, חמאה או מרכיבים אחרים לפי הצורך עד שהציפוי מגיע לעקביות הרצויה. הדובדבן צריך להיות מעט סמיך אך עדיין מאוד נשפך.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מוציאים את המחבתות מהתנור. מזלפים מיד את הציפוי מעל. הקפד לקבל את כל זה סביב הקצוות מעל הדף. כשהם יושבים, הלחמניות יספגו חלק מהלחות והטעם של הציפוי. הם רק משתפרים עם הזמן... לא שהם נמשכים יותר מכמה שניות. להפוך אותם לחבר היום! זה יחתום את מערכת היחסים לכל החיים. אני מבטיח.