קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות קינמון

לחמניות קינמון
לחמניות קינמון דורש בערך 3 שעות ו -35 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 40. 4717 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו סוכר, אבקת סוכר, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 32%, וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם {סיר איטי} פונדו גליל קינמון עם גלילי קינמון מיניאטוריים של 20 דקות, {סיר איטי} פונדו גליל קינמון עם גלילי קינמון מיניאטוריים של 20 דקות, ו {סיר איטי} פונדו גליל קינמון עם גלילי קינמון מיניאטוריים של 20 דקות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את החלב, השמן הצמחי והסוכר בסיר בינוני על אש בינונית עד ממש מתחת לרתיחה. מניחים בצד ומצננים לחום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מפזרים את השמרים על גבי ולתת לו לשבת על החלב במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מוסיפים 8 כוסות מהקמח. מערבבים עד רק בשילוב, ולאחר מכן לכסות עם מגבת מטבח נקי להפריש במקום חם יחסית במשך שעה 1. לאחר שעה 1, להסיר את המגבת ולהוסיף את אבקת האפייה, סודה לשתיה, מלח ואת הקמח 1 כוס הנותרים. מערבבים היטב לאיחוד. השתמשו בבצק מיד, או הניחו בקערת ערבוב והכניסו למקרר עד 3 ימים, תוך ניקוב הבצק אם הוא תופח לראש הקערה. (הבצק קל יותר לעבוד איתו אם הוא צונן לפחות שעה בערך לפני כן.)
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
להרכבת הלחמניות מוציאים מחצית מהבצק מהתבנית. על משטח אפייה מקומח מרדדים את הבצק למלבן גדול, בערך 30 על 10 אינץ'. הבצק צריך להיות מגולגל דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
יוצקים 3/4 כוס עד 1 כוס מהחמאה המומסת על פני הבצק. השתמש באצבעותיך כדי לפזר את החמאה באופן שווה. מפזרים בנדיבות מחצית מהקינמון הטחון ו -1 כוס הסוכר מעל החמאה. אל תפחדו לטפטף עוד חמאה או יותר סוכר! דביק הוא המטרה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
עכשיו, החל בסוף הרחוק ממך, גלגל את המלבן בחוזקה לעברך. השתמש בשתי הידיים ועבוד לאט, והקפיד לשמור על הגליל חזק. אל תדאג אם המילוי נוטף בזמן שאתה עובד; זה רק אומר שהלחמניות הולכות להיות אלוהיות. כשאתה מגיע לסוף, צבט את התפר יחד והפוך את הגליל כך שהתפר יהיה עם הפנים כלפי מטה. כשתסיים, תסיים עם בול עץ אחד ארוך וחמאתי, קינמוני, מתקתק ודביק.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
החליקו קרש חיתוך מתחת לגליל ובעזרת סכין חדה הכינו פרוסות בגודל 1/2 אינץ'. "יומן" אחד יפיק 20 עד 25 לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
יוצקים כמה כפיות חמאה מומסת לתבניות עוגת נייר כסף חד פעמיות ומערבלים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מניחים את הלחמניות הפרוסות במחבתות, נזהרים לא לצפוף. (כל מחבת תחזיק 7 עד 9 לחמניות.)
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
חוזרים על תהליך הגלגול/סוכר / חמאה עם החצי השני של הבצק ועוד מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס מכסים את כל המחבתות במגבת מטבח ומניחים בצד לעלות על השיש לפחות 20 דקות לפני האפייה.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוציאים את המגבת ואופים עד להזהבה, 15 עד 18 דקות. אל תתנו לחמניות להיות חומות מדי.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בזמן שהלחמניות נאפות מכינים את ציפוי המייפל: בקערה גדולה מקציפים יחד את אבקת הסוכר, החלב, החמאה, הקפה והמלח. להתיז בטעם מייפל.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפלטעם מייפל
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מקציפים עד לקבלת מרקם חלק מאוד. טועמים ומוסיפים עוד מייפל, סוכר, חמאה או מרכיבים אחרים לפי הצורך עד שהציפוי מגיע לעקביות הרצויה. הדובדבן צריך להיות מעט סמיך אך עדיין מאוד נשפך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מוציאים את המחבתות מהתנור. מזלפים מיד את הציפוי מעל. הקפד לקבל את כל זה סביב הקצוות מעל הדף. כשהם יושבים, הלחמניות יספגו חלק מהלחות והטעם של הציפוי. הם רק משתפרים עם הזמן... לא שהם נמשכים יותר מכמה שניות. להפוך אותם לחבר היום! זה יחתום את מערכת היחסים לכל החיים. אני מבטיח.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®