לחמניות קינמון אגוז תפוח
לחמניות קינמון אגוז תפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 612 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם סוכר, לחמניות סהר, תפוח טעים זהוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קינמון אגוז ולחמניות תפוחים, לחמניות קינמון מלאות תפוח עם ציפוי אגוז מייפל, ו לחמניות קינמון וצימוקים אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
רול 1 פחית של סהר מתגלגל על קרש חיתוך. הפוך חתיכה אחת של בצק על ידי גלגול הבצק עם מערוך למלבן 9x13 אינץ'; ודא התפרים לא נפרדים. חזור עם פחית הנותרים של לחמניות סהר. הגדר 1 גיליון בצק על גבי השני כדי להפוך את קרום כפול.
מערבבים 1/2 כוס סוכר לבן, סוכר חום, קינמון, אגוזי מלך כתושים, ותפוחים חתוכים בקערה.
מפזרים באופן שווה על הבצק.
מגלגלים את הבצק לאורך, כך שאתה בסופו של דבר עם צינור ארוך.
מניחים את הלחמניות לתוך צלחת מוכנה פונה כלפי מעלה.
ממיסים חמאה עם 1 1/2 כוס סוכר לבן בסיר על חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עד הסוכר מתמוסס לחלוטין, על 5 דקות.
הסר סיר מחום וסודה בטעם הדר להקציף לתערובת החמאה; יוצקים מעל לחמניות קינמון.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב וכבר לא בצקי באמצע, כ -30 דקות. להפריש להתקרר מעט, 5 עד 10 דקות. הפוך את הלחמניות מתבנית האפייה על גבי תבנית אפייה ולאפשר לרוטב הדביק לטפטף על הלחמניות.