קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

לחמניות קינמון לילה

לחמניות קינמון לילה
צריך ארוחת בוקר צמחונית לקטו אובו? לחמניות קינמון לילה יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת חמאה, שמרים, אבקת סוכר וביצה. מתכון זה אהוב על 5765 אוכלים וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 11 שעה ו 45 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לחמניות קינמון לילה, לחמניות קינמון לילה, ו לחמניות קינמון לילה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לבצק: בקערה של מערבל מעמד עם מצורף הקצף, הקציפו את החלמונים, הביצה השלמה, הסוכר, החמאה והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים כ -2 כוסות מהקמח יחד עם השמרים והמלח; להקציף עד להרטיב ולשלב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הסר את קובץ הקצף והחלף בוו בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את כל אבל 3/4 כוס הקמח הנותר ולשים במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בדוק את עקביות הבצק, הוסף עוד קמח במידת הצורך; הבצק צריך להרגיש רך ולח אך לא דביק. ללוש במהירות נמוכה 5 דקות יותר או עד שהבצק מנקה את דפנות הקערה. הופכים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות; ללוש ביד כ-30 שניות. משמנים קלות קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מעבירים את הבצק לקערה, משמנים קלות את החלק העליון של הבצק, מכסים ומניחים להכפיל את נפחו, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
שלב את הסוכר החום, הקינמון והמלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מערבבים עד להטמעה טובה. מניחים בצד עד מוכן לשימוש.
9
חמאה תבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'. הופכים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות. מעצבים את הבצק בעדינות למלבן כשהצד הארוך הקרוב אליכם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
10
מגלגלים למלבן בגודל 18 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
מברישים את הבצק עם 3/4 גרם החמאה המומסת ומשאירים גבול 1/2 אינץ ' לאורך הקצה העליון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
מפזרים את תערובת המילוי על הבצק ומשאירים גבול בגודל 3/4 אינץ ' לאורך הקצה העליון; לחץ בעדינות את המילוי לבצק. החל מהקצה הארוך הקרוב אליכם, מרדדים את הבצק לגליל הדוק. צובטים היטב את התפר כדי לאטום ולגלגל את תפר הצילינדר כלפי מטה. מאוד בעדינות לסחוט את הצילינדר כדי ליצור אפילו עובי. בעזרת סכין משוננת פורסים את הגליל לגלילי 1 1/2 אינץ'; מניב 12 גלילים. מסדרים לחמניות חתוכות בצד כלפי מטה בתבנית האפייה; מכסים היטב בניילון נצמד ומאחסנים במקרר למשך הלילה או עד 16 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
13
מוציאים את הלחמניות מהמקרר ומכניסים לתנור כבוי. ממלאים מחבת רדודה 2/3-מלא מים רותחים ולהגדיר על המדף מתחת לחמניות. סגור את דלת התנור ותן לגלילים לתפוח עד שהם נראים מעט נפוחים; כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוציאים את הלחמניות ואת תבנית המים הרדודה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
כשהתנור מוכן, הניחו את הלחמניות על הרשת האמצעית ואפו עד להזהבה, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -190 מעלות צלזיוס על מדחום לקריאה מיידית, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
בזמן שהלחמניות מתקררות מעט, הכינו את הציפוי על ידי הקצפת גבינת השמנת בקערת מערבל מעמד עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
18
מוסיפים את החלב ומקציפים עד לאיחוד. מנפים פנימה את אבקת הסוכר ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
19
מורחים על הלחמניות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות