צריך ארוחת בוקר צמחונית לקטו אובו? לחמניות קינמון לילה יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת חמאה, שמרים, אבקת סוכר וביצה. מתכון זה אהוב על 5765 אוכלים וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 11 שעה ו 45 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לחמניות קינמון לילה, לחמניות קינמון לילה, ו לחמניות קינמון לילה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לבצק: בקערה של מערבל מעמד עם מצורף הקצף, הקציפו את החלמונים, הביצה השלמה, הסוכר, החמאה והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
זנים של פטריות
(קיבלר)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
מוסיפים כ -2 כוסות מהקמח יחד עם השמרים והמלח; להקציף עד להרטיב ולשלב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הסר את קובץ הקצף והחלף בוו בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את כל אבל 3/4 כוס הקמח הנותר ולשים במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בדוק את עקביות הבצק, הוסף עוד קמח במידת הצורך; הבצק צריך להרגיש רך ולח אך לא דביק. ללוש במהירות נמוכה 5 דקות יותר או עד שהבצק מנקה את דפנות הקערה. הופכים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות; ללוש ביד כ-30 שניות. משמנים קלות קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מעבירים את הבצק לקערה, משמנים קלות את החלק העליון של הבצק, מכסים ומניחים להכפיל את נפחו, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
שלב את הסוכר החום, הקינמון והמלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודה
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מערבבים עד להטמעה טובה. מניחים בצד עד מוכן לשימוש.
9
חמאה תבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'. הופכים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות. מעצבים את הבצק בעדינות למלבן כשהצד הארוך הקרוב אליכם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
10
מגלגלים למלבן בגודל 18 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
11
מברישים את הבצק עם 3/4 גרם החמאה המומסת ומשאירים גבול 1/2 אינץ ' לאורך הקצה העליון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
מפזרים את תערובת המילוי על הבצק ומשאירים גבול בגודל 3/4 אינץ ' לאורך הקצה העליון; לחץ בעדינות את המילוי לבצק. החל מהקצה הארוך הקרוב אליכם, מרדדים את הבצק לגליל הדוק. צובטים היטב את התפר כדי לאטום ולגלגל את תפר הצילינדר כלפי מטה. מאוד בעדינות לסחוט את הצילינדר כדי ליצור אפילו עובי. בעזרת סכין משוננת פורסים את הגליל לגלילי 1 1/2 אינץ'; מניב 12 גלילים. מסדרים לחמניות חתוכות בצד כלפי מטה בתבנית האפייה; מכסים היטב בניילון נצמד ומאחסנים במקרר למשך הלילה או עד 16 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
כגון גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
13
מוציאים את הלחמניות מהמקרר ומכניסים לתנור כבוי. ממלאים מחבת רדודה 2/3-מלא מים רותחים ולהגדיר על המדף מתחת לחמניות. סגור את דלת התנור ותן לגלילים לתפוח עד שהם נראים מעט נפוחים; כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוציאים את הלחמניות ואת תבנית המים הרדודה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
כשהתנור מוכן, הניחו את הלחמניות על הרשת האמצעית ואפו עד להזהבה, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -190 מעלות צלזיוס על מדחום לקריאה מיידית, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
בזמן שהלחמניות מתקררות מעט, הכינו את הציפוי על ידי הקצפת גבינת השמנת בקערת מערבל מעמד עד לקבלת קרם.