לחמניות רוזמרין תפוחי אדמה
לחמניות רוזמרין תפוחי אדמה דורש סביב 3 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 161 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. . אם יש לכם שמן זית, רוזמרין, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחמניות תפוחי אדמה רוזמרין, לחמניות רוזמרין תפוחי אדמה, ו לחמניות תפוחי אדמה עם חלב חמאה {הלחמניות הטעימות ביותר שפגשתי מעודי}.
הוראות
למדוד ולהוסיף מים חמים, שמן זית, חלב יבש, פתיתי תפוחי אדמה, סוכר, רוזמרין, מלח, קמח לחם, ושמרים למכונת הלחם שלך על מנת המפורטים על ידי היצרן. בחר מחזור בצק ולהתחיל.
מחלקים את הבצק ל -12 חתיכות.
גלגל כל אחד לתוך חבל 10 אינץ'; חבל סליל טאק בסוף, כך שהוא מגיע דרך האמצע.
מניחים 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מאובקת עם קמח תירס. לכסות ולתת לעלות במשך 45 דקות.
מברשת צמרות עם זיגוג ביצה או חמאה מומסת, ומפזרים קלות עם מלח כשר.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 15 עד 20 דקות.