תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ביסקוויטים קרם קלאסי. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . לך לחנות ותביא סוכר, מלח, ביצה לבנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. נסו לחמניות שמנת קלאסיות, לחמניות שמנת קלאסיות, ו ביסקוויטים קלאסיים עם ריבה וקרם קרוש (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים.
2
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה עד שהתערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להקציף יחד קרם, ביצה, וניל; להוסיף תערובת קמח, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. לטפוח בצק לעובי 1/2 אינץ'; לחתוך עם חותך עגול 2 1/2 אינץ', ולמקם על גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
לטאטא יחד ביצה לבן 1 כפית מים; תערובת מברשת על צמרות של לחמניות.