קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

לחמניית פיוניר וכריך טלה

לחמניית פיוניר וכריך טלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לחמניה של פיוניר כריך כבש. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. אם יש לכם שמן, שום, רוזמרין הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לימון פלפל כריך עוף - Pioneer Woman, כריך כבש, ו כריך כבש עם רגל צלויה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
עם נקודת סכין לעשות חריצים קטנים, על 1 אינץ עמוק, בצד השמן של הצלי. בכל חומר חריץ 1/2 ציפורן של שום. לשפשף את הרוזמרין, מלח ופלפל על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צווארי עוףצווארי עוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מניחים את הצלי על מיטה של mirepoix או במתלה קלייה. מבשלים 30 דקות. מנמיכים את החום ל 250 מעלות F. להמשיך לבשל עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 150 מעלות F, על עוד 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(בערך, כדי ליצור Roux)(בערך, כדי ליצור Roux)
4
הסר מהחום ולתת מנוחה במשך 15 דקות לפני חיתוך.
5
מגישים כמו כריך פתוח עם 2 עד 3 פרוסות של רגל צלוי של כבש עם חרדל דיז ' ון.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
רגל טלהרגל טלה
6
בלילה שלפני, לשלב את המתנע בצק חמוץ, 2 1/2 כוסות קמח, ומים חמים בקערה גדולה, לא מתכתית. השתמש בקערה גדולה מספיק כדי לאפשר הבלילה להתסיס ולעלות. תערובת זו תהיה עבה וגושי אבל יהיה דק במהלך הלילה. כסה ותן לעמוד במקום חם. למחרת בבוקר להסיר ולקרר 1 כוס של הבלילה הזאת כמתנע עבור אצווה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים ביצים, שמן, סוכר, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
תן לבצק הזה לשבת לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
מגלגלים את הבצק על משטח משוריין היטב על 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
חותכים לריבועים 4 עד 5 אינץ'. בזהירות עמוק-ry את הלחמניות עד חום זהוב משני הצדדים.
11
מערבבים יחד חלב וקמח ולתת לעמוד 48 שעות או עד שהוא מתחיל להתסיס. החזק המתנע בכלי חרס או זכוכית במקרר. לעולם אל תשתמש במיכל מתכת או תשאיר כפית מתכת במתנע. אם המתנע לא ישמש פעם בשבוע, הקפא את המתנע כדי למנוע ממנו להיות פעיל מדי.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו

מרכיבים