קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות15
מגזין

לי 'ס צ' יזליק

לי 'ס צ' יזליק
לי זין דורש על 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם אבקת צ'ילי, אבקת שום, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 86 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 96%, שהוא סופר. מתכונים דומים: רוטב הברביקיו המפורסם של לי לי לצלעות עם שימורים, לימייד של לי, ו רוברט אי. לי בונדט.

הוראות

1
מניחים את קוביות הבקר לקערת ערבוב גדולה. מתבלים בסוכר חום, אבקת שום, אבקת בצל, אבקת צ 'ילי, אבקת אנצ' ו, אבקת צ ' יפוטלה, תיבול ללא מלח, עשן נוזלי, רוטב ווסטרשייר ופלפל שחור. משרים במקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
כָּתֵףכָּתֵף
פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מבשלים את הבקר בקבוצות בשמן החם עד להשחמה מכל הצדדים ומבושלים למידת העשייה הרצויה, כ -3 דקות לבינונית.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מסננים את קוביות הבקר בקצרה על צלחת מרופדת במגבת נייר לפני ההגשה. הניחו לשמן להתחמם שוב לפני בישול מנת הבקר הבאה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים