ליאז'וופלים בלגיים עם פנינה סוכר
וופלים בלגיים עם סוכר פנינה יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 457 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קמח, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: וופלים בלגיים, וופלים בלגיים בסגנון Liège, ו איך להכין וופלים בלגיים.
הוראות
מפזרים את השמרים והסוכר הלבן על חלב חם בקערה קטנה. החלב צריך להיות לא יותר מ 100 מעלות F (40 מעלות C).
בואו לעמוד במשך 15 דקות עד השמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת.
לטאטא את הביצים, חמאה מומסת, ותמצית וניל לתוך תערובת השמרים עד מעורב באופן שווה; להפריש. מערבבים יחד את הקמח והמלח בקערה גדולה נפרדת, ועושים באר במרכז.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הבאר, ולאחר מכן מערבבים את תערובת הקמח עד צורות בצק רך. מכסים במטלית קלה ולתת לעלות במקום חם (80 עד 95 מעלות F (27 עד 35 מעלות C)) עד הוכפל נפח, כ 30 דקות. מערבבים בעדינות בסוכר הפנינה.
מחממים מחבת וופל על פי הוראות היצרן.
מניחים כדור בגודל בייסבול של בצק על מכשיר הוופל שחומם מראש. לבשל וופלים עד זהב פריך, על 2 דקות. חזור עם הבצק שנותר. אפשר לוואפלים להתקרר במשך 2 עד 3 דקות לפני ההגשה.