ליים גרניטה עם עלי נענע מסוכרים וקרם פרש.
ליים Granita עם עלי נענע מסוכרים וcrème Fraîche נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 86 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלי נענע, ביצה לבנה, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. נסו דלעת קרם פרש ספגטי עם בצל מטוגן ועלים מרווה, בליניס עם קוויאר טפיוקה, פירות מסוכרים, פקאנים קלויים וקרם פרש., ו אפונה עם פנצ'טה, מנטה וקרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 כוסות מים וסוכר כוס 1 להרתיח בסיר בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני ומבשל 5 דקות. סירופ מגניב. מערבבים במיץ ליים.
העברת סירופ ליים לתבנית אפיית זכוכית 11 x 7 x 2 אינץ'. כיסוי ומקום במקפיא. מערבבים כל 45 דקות עד קפוא, על 3 שעות. האם קדימה Granita יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
מניחים סוכר על צלחת רדודה קטנה.
צחצח את שני הצדדים של עלה נענע 1 בקלילות עם ביצה לבן; לדלות בסוכר.
העבר עלה מנטה למדף. חזור עם עלי נענע הנותרים.
בואו נענע לעמוד בטמפרטורת החדר עד יבש, על 3 שעות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מערבבים fraîche קרם וסוכר. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
שימוש במזלג, לגרד granita כדי לשחרר. כפית גרניטה לקערות או חצאי ליים; טפטוף עם קרם פרש, קישוט עם עלי נענע מסוכרים, ומגישים מיד.