לימה-שעועית קרוסטיני
קרוסטיני שעועית לימה יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 209 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בגט, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו איך לבשל: Sigarillas (שעועית מכונפת), פטאני (שעועית לימה) וסקווש בחלב קוקוס, מטבל שעועית לימה, ו מטבל שעועית לימה (מתכונים דומים).
הוראות
לרכך את השעועית במים רותחים במשך כ 2 דקות. במחבת אחרת, לחמם את השמן, פלפלים אדומים, רוזמרין, ושום על חום בינוני-נמוך עד רוזמרין מתחיל לרחוש. כבה את החימום.
מסננים את השעועית היטב, מוסיפים אותם למחבת, ולתת לספוג את השמן במשך 30 דקות.
הסר את עלי הרוזמרין מן הגבעול; להיפטר גבעול 1 של פלפלים אדומים. בבלנדר או מעבד מזון, מחית את השעועית, שמן, שום, עלי רוזמרין, מיץ לימון, והפלפל האדום הנותר.
מוסיפים את המלח והפלפל השחור.
טפטוף עם שמן זית כתית נוספת ומגישים עם קרוסטיני.
פרוס באגט לפרוסות 1 אינץ'.
טפטוף עם שמן זית, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
אופים בתנור 375°f עד פריך ופשוט השחמה.