קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות9
ציון בריאות1
מגזין

לימון בר טריפל

לימון בר טריפל
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים אירופאים, אז נסו את Lemon Bar Trifle. , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 25 גרם שומן ובסך הכל 584 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. למתכון הזה של Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם קמח, קליפת לימון, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כקינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגיות לימון בר , טריפל ברי , וטריפל של שוקולד ברי ושוקולד לבן .

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים קמח ואגוזי פקאן; מערבבים פנימה חמאה. לחץ לתוך 13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינות טריות פרוסות דק קלופותנקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
זילוף לציפויזילוף לציפוי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
סוכריות מנטה רכות מרוסקותסוכריות מנטה רכות מרוסקות
2
אופים ב-350 מעלות למשך 18-20 דקות או עד להזהבה בהיר. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
פרי למריחה של פטל שחור ללא גרעיניםפרי למריחה של פטל שחור ללא גרעינים
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
3
בסיר קטן כבד מערבבים את הסוכר, עמילן התירס והקמח. מערבבים פנימה מים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
זילוף לציפויזילוף לציפוי
1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים
1-1/4 כוס מים קרים1-1/4 כוס מים קרים
ציוד שתשתמש בו
כל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובשכל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובש
4
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
5
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות את מיץ הלימון, החמאה וקליפת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פלפל צהוב מתוק פרוס1 כוס פלפל צהוב מתוק פרוס
דובדבנים מסוכרים אדומים או ירוקים, חצויים, לא חובהדובדבנים מסוכרים אדומים או ירוקים, חצויים, לא חובה
נקטרינות טריות פרוסות דק קלופותנקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
6
מעבירים לקערה גדולה. מצננים לטמפרטורת החדר מבלי לערבב. מכסים את המשטח בנייר שעווה; מקררים עד לצינון.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מנטה רכות מרוסקותסוכריות מנטה רכות מרוסקות
7
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר קונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים פנימה תוספת מוקצפת. מפוררים את תערובת הפקאן האפויה; לשים בצד 1/2 כוס לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות תוספת קצפת קפואה ללא חלב, מופשרת, מחולקת8 אונקיות תוספת קצפת קפואה ללא חלב, מופשרת, מחולקת
חבילה אחת (0.3 אונקיות) ג'לטין תותים ללא סוכרחבילה אחת (0.3 אונקיות) ג'לטין תותים ללא סוכר
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מנטה רכות מרוסקותסוכריות מנטה רכות מרוסקות
8
ממש לפני ההגשה, ב-3-Qt. קערת טריפל, שכבה 1 כוס כל תערובת פקאן, תערובת לימון ותערובת גבינת שמנת. חזור על שכבות פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מנטה רכות מרוסקותסוכריות מנטה רכות מרוסקות
9
מפזרים תערובת פקאן שמורה. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק