לימון בר טריפל
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים אירופאים, אז נסו את Lemon Bar Trifle. , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 25 גרם שומן ובסך הכל 584 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. למתכון הזה של Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם קמח, קליפת לימון, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כקינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגיות לימון בר , טריפל ברי , וטריפל של שוקולד ברי ושוקולד לבן .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים קמח ואגוזי פקאן; מערבבים פנימה חמאה. לחץ לתוך 13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 18-20 דקות או עד להזהבה בהיר. מצננים על רשת.
בסיר קטן כבד מערבבים את הסוכר, עמילן התירס והקמח. מערבבים פנימה מים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות את מיץ הלימון, החמאה וקליפת הלימון.
מעבירים לקערה גדולה. מצננים לטמפרטורת החדר מבלי לערבב. מכסים את המשטח בנייר שעווה; מקררים עד לצינון.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר קונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים פנימה תוספת מוקצפת. מפוררים את תערובת הפקאן האפויה; לשים בצד 1/2 כוס לציפוי.
ממש לפני ההגשה, ב-3-Qt. קערת טריפל, שכבה 1 כוס כל תערובת פקאן, תערובת לימון ותערובת גבינת שמנת. חזור על שכבות פעמיים.
מפזרים תערובת פקאן שמורה. מקררים שאריות.