לימון וורבנה עוגת גבינה
מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 16 . מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. לכו לחנות והרימו לימון, מיץ לימון, סוכר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו לימון וורבנה עוגת גבינה, מאפינס שמן זית לימון ורבנן ... עם סירופ לימון ורבנה, ו גלידת לימון ורבנן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מצפים תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ ' בתרסיס בישול. עוטפים את החלק החיצוני של התבנית בעובי כפול של נייר כסף. שים קומקום מים לרתיחה לאמבט המים.
להכנת קרום: ופלים וניל דופק במעבד מזון לפירורים עדינים.
מוסיפים שמן ודופק לתערובת. עיתונות פירור תערובת באופן שווה לתוך תחתון של מוכן פאן. (שוטפים ומייבשים את קערת העבודה.)
להכנת מילוי: מעבדים גבינת קוטג ' במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק ומשיי מאוד, ועוצרים לגרד את הצדדים פעם או פעמיים.
מוסיפים גבינת שמנת ומעבדים לתערובת אחידה.
מוסיפים 1 כוס סוכר, עמילן תירס, מיץ לימון, וניל ומלח; מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים ביצים ודופק מספר פעמים רק עד לערבוב פנימה.
מפזרים לימון וורבנה (או לימון מזור); מערבבים עם מרית גומי. (אל תעבד.) מגרדים את המילוי לתבנית המרופדת בקרום.
מניחים את עוגת הגבינה בתבנית צלייה רדודה ויוצקים מספיק מים רותחים כדי להגיע 1 אינץ ' במעלה החלק החיצוני של תבנית הקפיץ.
אופים עד שהקצוות מוגדרים אך המרכז רועד מעט, 50 עד 55 דקות. מכבים את התנור.
תן את הגבינה מגניב בתנור, עם הדלת פתוחה, במשך שעה 1.
הסר נייר כסף מהתבנית. מכסים עוגת גבינה עם עטיפת פלסטיק לקרר עד מקורר, לפחות 2 שעות.
להכנת ציפוי: בערך 1/2 שעה לפני ההגשה שוטפים תותים. מניחים בצד 3 פירות יער שלמים לקישוט; גוף הנותרים פירות יער ופורסים לקערה.
מפזרים 2 כפות סוכר וזורקים לציפוי.
תנו לעמוד עד שהתותים עסיסיים, 20 עד 30 דקות.
להגשה, הניחו עוגת גבינה על מגש הגשה והפעילו סכין סביב הקצה הפנימי של התבנית; הסר את שפת התבנית. בצעו 3 חתכים לאורכם בכל פירות יער שלמים; לחץ קלות וסדר גרגרי יער מאווררים במרכז עוגת הגבינה.
מקשטים עם ענף לימון וורבנה (או לימון).
חותכים עוגת גבינה לפרוסות ומניחים על צלחות קינוח. מעל כל מנה תותים ומיץ ומקשטים עם ענף אחר של ורבנה לימון (או לימון).