לימון פנה קוטה עם קומפוט ברי
לימון Panna קוטה עם פירות יער Compote נטול גלוטן, קינוח. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, דבש, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קוקוס Panna קוטה עם קומפוט ברי מעורב, וניל Panna קוטה עם קומפוט ברי מעורב, ו ללא גלוטן אני: אדום, לבן וכחול קוקוס Panna קוטה עם קומפוט ברי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג 'לטין מעל ולתת לעמוד עד ג' לטין מרכך, 5 עד 10 דקות.
בסיר, להקציף סוכר עם גרידת לימון.
יוצקים חצי וחצי יוגורט, במקום מעל חום בינוני ומבשלים, לטאטא, עד התערובת היא רק מבעבע וסוכר מומס, על 2 דקות (לא מאפשרים לרתיחה).
להוסיף תערובת ג 'לטין וניל לטאטא עד ג' לטין מומס.
העברת כוס מדידה גדולה עם זרבובית לשפוך תערובת לחלק בין 6 כוסות יין, ramekins או כוסות פודינג. מקררים עד חברה, לפחות 4 שעות או לילה.
הפוך קומפוט: מערבבים יחד פירות יער, סוכר, דבש ומיץ לימון בסיר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד סוכר מתמוסס וגרגרים לשחרר את המיץ שלהם, על 3 דקות. חום נמוך מעט ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד קומפוט מתעבה מעט, על 5 דקות יותר.
מעבירים לקערה ומגניבים, ואז מכסים ומקררים. כף מעל פנה קוטה רגע לפני ההגשה.