לימון-פרג זרעי ברים
לימון פרג ברים זרע הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בלנדר, קמח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), זרעי פרג לימון, ו לימון פרג זרעי חלבון ברים.
הוראות
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה במהירות בינונית.
מוסיפים את המלח, הסוכר והוניל וממשיכים להכות עד קליל אבל לא רך. מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הקמח.
מורחים את הבצק לתחתית מחבת 8 על ידי 8 אינץ', טופחים עם האצבעות ומחליקים את החלק העליון עם מרית מתכת אופסט או גומי במידת הצורך.
אופים עד חום זהוב בהיר סביב הקצוות, 18 עד 20 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב על מתלה חוט. אל תכבה את התנור.
מניחים את זרעי פרג, סוכר ו 1/4 כוס מים קרים בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
בואו להרתיח במשך 1 עד 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא עבה ומבריק.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד incorporated.
הסר מן החום מיד להפיץ את תערובת זרעי פרג באופן שווה על קרום העוגיות אפוי. תניח בצד.
מניחים 3/4 כוס מים קרים ואת עמילן תירס לתוך סיר בינוני nonreactive ו whisk להמיס את עמילן התירס.
מוסיפים את החלמונים סוכר ביצה להקציף לשלב. על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, להביא את התערובת לרתיחה ולתת לרתיחה במשך 2 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון, גרידת לימון וחמאה.
יוצקים את מילוי הלימון באופן שווה על שכבת זרעי פרג.
באמצעות מיקסר כף יד או בקערה של מערבל חשמלי, מקציפים את eggwhites במהירות בינונית גבוהה. כאשר הלבנים לשיא ברכות, לאט להוסיף את הסוכר. המשך להצליף עד פסגות המשרד (אבל לא נוקשה) נוצרות.
מקפלים את עמילן התירס, ולאחר מכן את זרעי הפרג. מכסים את מילוי הלימון לחלוטין ומטפחים את החלק העליון כדי להפוך נקודות מסובכות אטרקטיביות.
אופים עד הקצפת חום, כ -18 דקות. מגניב ומקרר עד המשרד, לפחות 2 שעות.
בהשראת החומרים של ביל טלפן ואנדרו פרידמן. Copyright (C) 2004 by Bill Telepan. Reprinted by permission of Simon & Schuster, Inc.