קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לימון-פרג זרעי ברים

לימון-פרג זרעי ברים
לימון פרג ברים זרע הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בלנדר, קמח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), זרעי פרג לימון, ו לימון פרג זרעי חלבון ברים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את המלח, הסוכר והוניל וממשיכים להכות עד קליל אבל לא רך. מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
מערבבים עד רק בשילוב.
5
מורחים את הבצק לתחתית מחבת 8 על ידי 8 אינץ', טופחים עם האצבעות ומחליקים את החלק העליון עם מרית מתכת אופסט או גומי במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים עד חום זהוב בהיר סביב הקצוות, 18 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
הסר מהתנור ולתת מגניב על מתלה חוט. אל תכבה את התנור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מניחים את זרעי פרג, סוכר ו 1/4 כוס מים קרים בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בואו להרתיח במשך 1 עד 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא עבה ומבריק.
3
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
הסר מן החום מיד להפיץ את תערובת זרעי פרג באופן שווה על קרום העוגיות אפוי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגת עוגיותקרום עוגת עוגיות
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
מניחים 3/4 כוס מים קרים ואת עמילן תירס לתוך סיר בינוני nonreactive ו whisk להמיס את עמילן התירס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מוסיפים את החלמונים סוכר ביצה להקציף לשלב. על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, להביא את התערובת לרתיחה ולתת לרתיחה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים את מיץ הלימון, גרידת לימון וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים את מילוי הלימון באופן שווה על שכבת זרעי פרג.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1
באמצעות מיקסר כף יד או בקערה של מערבל חשמלי, מקציפים את eggwhites במהירות בינונית גבוהה. כאשר הלבנים לשיא ברכות, לאט להוסיף את הסוכר. המשך להצליף עד פסגות המשרד (אבל לא נוקשה) נוצרות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקפלים את עמילן התירס, ולאחר מכן את זרעי הפרג. מכסים את מילוי הלימון לחלוטין ומטפחים את החלק העליון כדי להפוך נקודות מסובכות אטרקטיביות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
אופים עד הקצפת חום, כ -18 דקות. מגניב ומקרר עד המשרד, לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
חותכים ל 8 ברים גדולים.
5
בהשראת החומרים של ביל טלפן ואנדרו פרידמן. Copyright (C) 2004 by Bill Telepan. Reprinted by permission of Simon & Schuster, Inc.