לימון קורט טריפל עם פירות יער טריים
המתכון לימון קורט טריפל עם פירות יער טריים יכול לספק את הכמיהה הסקוטית שלך בסביבה 3 שעות ו -40 דקות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 655 קלוריות. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, ליקר גרנד מרנייה, עלי נענע וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו פבלובה עם לימון לימון וגרגרים טריים, כריכי וופל לימון עם גבינת לימון ופירות יער טריים, ו לימון ביוגורט מעל פירורי ביסקוטי עם פירות יער טריים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
להכנת קרם הלימון: הביאו סיר מים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה.
שלב את החלמונים, הסוכר, מיץ הלימון והגרידה בקערה עמידה בחום מתכת או זכוכית והקציף עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו את הקערה מעל המים המבעבעים, מבלי לתת למגע התחתון, והמשיכו להקציף. המשיכו להתאמן על הזרוע והקציפו אותה במרץ למשך 10 דקות טובות, עד שהקורד הוכפל בנפחו והוא עבה וצהוב מאוד. אל תתנו לזה לרתוח.
מסירים את הקערה מהאש ומקציפים פנימה את החמאה, כמה נתחים בכל פעם, עד להמסה. מקררים עד שהקרם קר ויציב.
כדי לבנות את הזוטה: הכניסו את הגרגרים לקערת ערבוב וזרקו אותם יחד כך שהם יחולקו באופן שווה. מקפלים את הקצפת לקרם הלימון המצונן כדי להבהיר אותו למוס. מרפדים קערת זוטה מזכוכית בחתיכות עוגת פאונד שתתאים.
מזלפים או מברישים את העוגה בלימונצ ' לו, כף שכבה של קרם הלימון מעל העוגה, ואז שכבה של פירות יער מעורבים. חזור על השכבות עד המרכיבים משמשים למעלה, השכבה האחרונה נראית הכי טוב אם זה פירות יער. מצננים לפני ההגשה.