קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות1
ציון בריאות6
מגזין

לימונים מסוכרים של מאייר

לימונים מסוכרים של מאייר
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך סירופ תירס, לימונים של מאייר, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ירוק אביבי עם לימונים מסוכרים של מאייר וגבינת עזים מטוגנת ומתובלת, עוף צלוי עם לימונים של מאייר, ו רוטב פונזו יפני עם לימונים של מאייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
לסחוט מספיק לימונים לעשות 1/4 כוס מיץ. פרוס לימונים הנותרים באופן שווה מאוד 1/8 עד 1/4 ב. עבה, באמצעות סכין משונן דק. להשליך זרעים חתיכות סוף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
3
פרוסות שכבה ב-8-או 9-in. צלחת אפיית זכוכית מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
4
בינתיים, להביא 1 1/2 כוסות מים, סוכר וסירופ תירס לרתיחה בסיר קטן מכוסה. להפחית את החום בינוני ומרתיחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר מהחום ומערבבים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6
יוצקים על פירות לכסות צלחת בחוזקה עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים עד הפרי הוא רך מעט שקוף אבל עדיין שומר על צורתו, 50 עד 55 דקות. לחשוף ולאפות עד סירופ מפחית בשליש, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להשתמש או להירגע, מכוסה. הרם את פרוסות עם מזלג ולנקז להשתמש.
9
המשך קדימה: עד 3 ימים, צונן.