קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות1
ציון בריאות6
מגזין

לימונים מסוכרים של מאייר

לימונים מסוכרים של מאייר
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך סירופ תירס, לימונים של מאייר, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ירוק אביבי עם לימונים מסוכרים של מאייר וגבינת עזים מטוגנת ומתובלת, עוף צלוי עם לימונים של מאייר, ו רוטב פונזו יפני עם לימונים של מאייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לסחוט מספיק לימונים לעשות 1/4 כוס מיץ. פרוס לימונים הנותרים באופן שווה מאוד 1/8 עד 1/4 ב. עבה, באמצעות סכין משונן דק. להשליך זרעים חתיכות סוף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
3
פרוסות שכבה ב-8-או 9-in. צלחת אפיית זכוכית מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
4
בינתיים, להביא 1 1/2 כוסות מים, סוכר וסירופ תירס לרתיחה בסיר קטן מכוסה. להפחית את החום בינוני ומרתיחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
הסר מהחום ומערבבים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6
יוצקים על פירות לכסות צלחת בחוזקה עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים עד הפרי הוא רך מעט שקוף אבל עדיין שומר על צורתו, 50 עד 55 דקות. לחשוף ולאפות עד סירופ מפחית בשליש, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להשתמש או להירגע, מכוסה. הרם את פרוסות עם מזלג ולנקז להשתמש.
9
המשך קדימה: עד 3 ימים, צונן.