לימונים מסוכרים של מאייר
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך סירופ תירס, לימונים של מאייר, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ירוק אביבי עם לימונים מסוכרים של מאייר וגבינת עזים מטוגנת ומתובלת, עוף צלוי עם לימונים של מאייר, ו רוטב פונזו יפני עם לימונים של מאייר (מתכונים דומים).
הוראות
לסחוט מספיק לימונים לעשות 1/4 כוס מיץ. פרוס לימונים הנותרים באופן שווה מאוד 1/8 עד 1/4 ב. עבה, באמצעות סכין משונן דק. להשליך זרעים חתיכות סוף.
פרוסות שכבה ב-8-או 9-in. צלחת אפיית זכוכית מרובעת.
בינתיים, להביא 1 1/2 כוסות מים, סוכר וסירופ תירס לרתיחה בסיר קטן מכוסה. להפחית את החום בינוני ומרתיחים 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים מיץ לימון.
יוצקים על פירות לכסות צלחת בחוזקה עם נייר.
אופים עד הפרי הוא רך מעט שקוף אבל עדיין שומר על צורתו, 50 עד 55 דקות. לחשוף ולאפות עד סירופ מפחית בשליש, כ -30 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להשתמש או להירגע, מכוסה. הרם את פרוסות עם מזלג ולנקז להשתמש.
המשך קדימה: עד 3 ימים, צונן.