לימונצ'לו-סורבה פטל ממוסמר
ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מים, לימונים של מאייר, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סורבה לימונצ'לו, סורבה תותים לימון מבעבע עם יין מבעבע, ו Limoncello Raspberry Float (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מים, גרידה, טימין וסוכר לסיר קטן ומביאים לרתיחה.
בואו להרתיח במשך דקה אחת, ולאחר מכן להסיר מן החום.
יוצקים את מיץ לימון סחוט טרי דרך מסננת כדי להסיר זרעים / עיסת.
הוסף 1/3 כוס לימונצ ' לו למיץ.
שלב את ההתלהבות ואת תערובת הסוכר מקורר עם תערובת מיץ / לימונצ ' לו.מערבבים לערבב תערובת צינה באמבט קרח במשך 3 שעות.
יוצקים את התערובת לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן שלך.* בינתיים בערך מחית 1 כוס פטל עם מזלג עד רך.
מוסיפים 1 כף סוכר ומערבבים היטב, ואז להפריש.חלול את הלימונים סחוט על ידי הסרת הקרביים עם סכין.
חותכים חתיכה קטנה מתחתית כל לימון כך שהוא קם. כוסות הלימון ישמשו להגשת סורבה. אם אתה מתכנן לקבל 10 מנות, להשתמש 5 לימונים.לאחר סורבה מוכן, כפית 1 כף של פירה פטל ואחריו 2 כפות של סורבה לימון עד כוסות לימון חלול מלא. השכבה העליונה צריכה להיות כולה לימון.
מקשטים עם פטל למעלה. חזור למקפיא לפחות שעתיים.* אם אין לך מכונת גלידה, להקפיא את תערובת לימונצ ' לו במיכל במשך 3 שעות. לאחר 3 שעות, להוציא את התערובת לשבור אותו עם מזלג.
מניחים בחזרה במקפיא עוד 3 שעות, ולאחר מכן להסיר מן תערובת מקפיא ואת הדופק בבלנדר כמה פעמים (לעבוד במהירות כך התערובת לא לחזור לצורה נוזלית). חזור למקפיא עוד פעם אחת עד הסורבה מתקשה (כ 3 שעות, תלוי כמה קר המקפיא שלך הוא ואת הגודל/עומק של המיכל שלך). שים לב כי סורבה הוא בדרך כלל הרבה יותר רך מאשר גלידה, ואת לימונצ ' לו לא יאפשר סורבה להקשיח לחלוטין. עוד לימונצ 'לו אהבה על מזון רפובליקה:לימונצ' לו לאהוב
איך להכין לימונצ ' לו תוצרת בית