קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

לימונצ'לו-סורבה פטל ממוסמר

לימונצ'לו-סורבה פטל ממוסמר
ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מים, לימונים של מאייר, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סורבה לימונצ'לו, סורבה תותים לימון מבעבע עם יין מבעבע, ו Limoncello Raspberry Float (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מים, גרידה, טימין וסוכר לסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
טימיןטימין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בואו להרתיח במשך דקה אחת, ולאחר מכן להסיר מן החום. 
3
יוצקים את מיץ לימון סחוט טרי דרך מסננת כדי להסיר זרעים / עיסת. 
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
הוסף 1/3 כוס לימונצ ' לו למיץ.
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
מיץמיץ
5
שלב את ההתלהבות ואת תערובת הסוכר מקורר עם תערובת מיץ / לימונצ ' לו.מערבבים לערבב תערובת צינה באמבט קרח במשך 3 שעות. 
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
מיץמיץ
סוכרסוכר
קרחקרח
6
יוצקים את התערובת לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן שלך.* בינתיים בערך מחית 1 כוס פטל עם מזלג עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
7
מוסיפים 1 כף סוכר ומערבבים היטב, ואז להפריש.חלול את הלימונים סחוט על ידי הסרת הקרביים עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
8
חותכים חתיכה קטנה מתחתית כל לימון כך שהוא קם. כוסות הלימון ישמשו להגשת סורבה. אם אתה מתכנן לקבל 10 מנות, להשתמש 5 לימונים.לאחר סורבה מוכן, כפית 1 כף של פירה פטל ואחריו 2 כפות של סורבה לימון עד כוסות לימון חלול מלא. השכבה העליונה צריכה להיות כולה לימון.
מרכיבים שתצטרך
סורבה לימוןסורבה לימון
פטלפטל
לימוןלימון
סורבהסורבה
9
מקשטים עם פטל למעלה. חזור למקפיא לפחות שעתיים.* אם אין לך מכונת גלידה, להקפיא את תערובת לימונצ ' לו במיכל במשך 3 שעות. לאחר 3 שעות, להוציא את התערובת לשבור אותו עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
גלידהגלידה
פטלפטל
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
10
מניחים בחזרה במקפיא עוד 3 שעות, ולאחר מכן להסיר מן תערובת מקפיא ואת הדופק בבלנדר כמה פעמים (לעבוד במהירות כך התערובת לא לחזור לצורה נוזלית). חזור למקפיא עוד פעם אחת עד הסורבה מתקשה (כ 3 שעות, תלוי כמה קר המקפיא שלך הוא ואת הגודל/עומק של המיכל שלך). שים לב כי סורבה הוא בדרך כלל הרבה יותר רך מאשר גלידה, ואת לימונצ ' לו לא יאפשר סורבה להקשיח לחלוטין. עוד לימונצ 'לו אהבה על מזון רפובליקה:לימונצ' לו לאהוב
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
גלידהגלידה
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
11
איך להכין לימונצ ' לו תוצרת בית
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
12
לאכול כמו רומאי עשיר