לינגוויני עם עוף וירקות מוקפצים
לינגוויני עם עוף וירקות מוקפצים דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 492 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . אם יש לכם שמן צמחי, כרוב, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו עוף מטוגן בפאן עם ירקות ועשבי תיבול, פטריות צדפות מוקפצות עם לינגוויני, ו לינגוויני עם רוטב בצל ירוק וחסילונים מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני.
מערבבים שום. מבשלים ומערבבים עד הזהב.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מניחים לינגוויני בסיר ומבשלים 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה.
מסננים ומעבירים לקערה גדולה. הניחו בצד 1 שמן שום כף וזרקו את השארית עם פסטה למעיל. מתבלים פסטה עם מלח.
מביאים סיר מים לרתיחה. לטבול ברוקולי, כרוב, גזר, כרובית ובצל ירוק במים במשך כ -30 שניות.
חום שמורות שמן שום במחבת מעל חום בינוני.
מערבבים עוף 2 כפות רוטב סויה. מבשלים עד מיצי עוף לרוץ ברור.
מערבבים בירקות ורוטב סויה שנותר. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק עם לינגוויני, ומקשטים עם כוסברה וסיד לשרת.