לינגוויני עם פלפלים אדומים וזיתים קלמטה
לינגוויני עם פלפלים אדומים וזיתים קלמאטן עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפלים, שיני שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני עם פלפלים אדומים וזיתים קלמאטן, סלט פסטה עם פלפל קלוי, מוצרלה, לבבות ארטישוק, זיתים, בזיליקום, ו אספרגוס בגריל עם פלפלים אדומים קלויים במרינדה, פטאן וזיתים קלמאטן.
הוראות
לבשל פסטה בסיר גדול של מלוחים רותחיםמים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
ניקוז, שומר 1 כוס בישול נוזלי.
בינתיים, שמן חום nonstickskillet גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף bellpeppers, זיתים, שום, ו redpepper כתוש. Sauté עד פלפלים מכרז, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים פסטה, 1/2 כוס מילואיםפסטה בישול נוזלי, בזיליקום כוס 1, קופצ ' יז, וחומץ. לזרוק עד coatspasta רוטב, הוספת liquidby בישול שמור יותר 1/4 כוסuls אם יבש, על 1 דקה. העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מפזרים עם נשאר 1/4 כוס בזיליקום ומגישים, עובר גבינה נוספת.
למנה: 476 קלוריות, 22 גרם שומן, 5 g סיבים