לינגוויני עם שעועית ירוקה ורוטב אגוז
לינגוויני עם שעועית ירוקה ורוטב אגוז יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שעועית, אגוזי מלך, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה עם רוטב פטרוזיליה אגוז, שעועית ירוקה מושלכת ברוטב אגוז-מיסו, ו לינגוויני Alle Noci (לינגוויני עם רוטב אגוז).
הוראות
מבשלים שעועית ירוקה בתנור הולנדי במים רותחים כדי לכסות 1 דקה או עד פריך במכרז.
מוסיפים פסטה ומבשלים עוד 4 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים. תניח בצד.
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים אגוזי מלך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד הזהב.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
מוסיפים פטרוזיליה ו 3 מרכיבים הבאים, ערבוב עד מחומם היטב.
יוצקים רוטב על תערובת לינגוויני, משליכים למעיל.