קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לינגוויני עם שעועית ירוקה ורוטב אגוז

לינגוויני עם שעועית ירוקה ורוטב אגוז
לינגוויני עם שעועית ירוקה ורוטב אגוז יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שעועית, אגוזי מלך, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה עם רוטב פטרוזיליה אגוז, שעועית ירוקה מושלכת ברוטב אגוז-מיסו, ו לינגוויני Alle Noci (לינגוויני עם רוטב אגוז).

הוראות

1
מבשלים שעועית ירוקה בתנור הולנדי במים רותחים כדי לכסות 1 דקה או עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מוסיפים פסטה ומבשלים עוד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
3
מסננים ושוטפים במים קרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים אגוזי מלך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
6
מוסיפים פטרוזיליה ו 3 מרכיבים הבאים, ערבוב עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
7
יוצקים רוטב על תערובת לינגוויני, משליכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
לינגווינילינגוויני
רוטברוטב
8
מגישים באופן מיידי.