קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

לינגוויני קרבונרה

לינגוויני קרבונרה
לינגוויני קרבונרה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, פלפל טרי, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. נסו לינגוויני קרבונרה, לינגוויני קרבונרה, ו לינגוויני קרבונרה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת נירוסטה קטנה, מחממים את השמן והחמאה על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד חום אבל לא פריך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
3
מוסיפים את השום, היין והפלפל. מבשלים עד היין מצטמצם 2 כפות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
פלפלפלפל
ייןיין
4
הסר מהחום. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, גבינה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לינגווינילינגוויני
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מסננים את הפסטה, מוסיפים אותה לתערובת הביצה והגבינה, וזורקים במהירות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פסטהפסטה
ביצהביצה
7
יוצקים את תערובת הבייקון על הלינגוויני.
מרכיבים שתצטרך
לינגווינילינגוויני
בייקוןבייקון
8
מוסיף את הפטרוזיליה ולזרוק רק עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
9
מגישים מיד עם פרמזן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
10
וריאציה: לינגוויני קרבונרה קלאסי: קרבונרה זה יהיה טעים באותה מידה (ואותנטי יותר) באמצעות אותה כמות של פנצ ' טה במקום הבייקון.אתה יכול גם להחליף יין לבן עבור אדום אם אתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
לינגווינילינגוויני
פנצ ' טהפנצ ' טה
בייקוןבייקון
11
המלצת יין: יין לבן לא מסובך, חומצי למדי ולא אוקי יחתוך את העושר של הבייקון, הביצים והגבינה בצלחת זו. או ורנאצ ' ה או פינו ביאנקו מאיטליה מתאים לתיאור.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
גבינהגבינה
בייקוןבייקון
ביצהביצה
ייןיין

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו