לינגוויני קרבונרה
לינגוויני קרבונרה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, פלפל טרי, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. נסו לינגוויני קרבונרה, לינגוויני קרבונרה, ו לינגוויני קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת נירוסטה קטנה, מחממים את השמן והחמאה על חום מתון.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד חום אבל לא פריך, על 4 דקות.
מוסיפים את השום, היין והפלפל. מבשלים עד היין מצטמצם 2 כפות, על 3 דקות.
הסר מהחום. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, גבינה, ומלח.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
מסננים את הפסטה, מוסיפים אותה לתערובת הביצה והגבינה, וזורקים במהירות.
יוצקים את תערובת הבייקון על הלינגוויני.
מוסיף את הפטרוזיליה ולזרוק רק עד מעורב.
מגישים מיד עם פרמזן נוסף.
וריאציה: לינגוויני קרבונרה קלאסי: קרבונרה זה יהיה טעים באותה מידה (ואותנטי יותר) באמצעות אותה כמות של פנצ ' טה במקום הבייקון.אתה יכול גם להחליף יין לבן עבור אדום אם אתה מעדיף.
המלצת יין: יין לבן לא מסובך, חומצי למדי ולא אוקי יחתוך את העושר של הבייקון, הביצים והגבינה בצלחת זו. או ורנאצ ' ה או פינו ביאנקו מאיטליה מתאים לתיאור.