לינגוויני שרימפס ים תיכוני
לינגוויני שרימפס ים תיכוני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.38 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 489 קלוריות. גשו לסופר וקנו שיני שום, אורגנו, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. הציון הזה מוצק. נסו שרימפס ים תיכוני ולינגוויני, שרימפס לינגוויני ברוטב עגבניות ופטה (המכונה גם שרימפס סאגנאקי לינגוויני), ו לינגוויני טונה ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים לינגוויני לפי הוראות החבילה.
בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו שרימפס ובצל בשמן עד שהשרימפס הופכים ורודים.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את הפלפלים האדומים, הזיתים, הפטרוזיליה, היין, פתיתי הפלפל, המלח, האורגנו והפלפל. הפחיתו את החום.
מסננים לינגוויני, שומרים 1/2 כוס מי בישול.
מוסיפים למחבת לינגוויני ומים שמורים. מערבבים פנימה גבינה ומיץ לימון; מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. סנט מייקל-אפאן כעס פינו גריגיו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפאן כעס פינו גריגיו]()
סנט מייקל-אפאן כעס פינו גריגיו
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.