לינזרטורטה
לינזרטורטה היא צמחוני הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 397 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, ציפורן טחונה, אגוזי לוז טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו לינזרטורטה, לינזרטורטה, ו לינזרטורטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מוסיפים ביצים וקליפת לימון; מערבבים עד שהתערובת יוצרת כדור. מחלקים לרבעים. מכסים ומכניסים למקרר למשך 3-4 שעות או עד לצינון.
מוציאים שתי מנות בצק מהמקרר; לחץ כל אחד לתוך 9 אינץ ' לא משומן. מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת.
מורחים 2/3 כוס ריבה על כל אחת.
בין שני גיליונות נייר שעווה מקומח קלות, מרדדים חלק אחד מהבצק שנותר ל -10 אינץ'. איקס 6-ב. מלבן.
חותכים שש 1 אינץ'.- רצועות רחבות; מסדרים בעיצוב סריג מעל ריבה. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק (מחזירים את הבצק למקרר במידת הצורך).
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהבעבוע והקרום משחים. מגניב לגמרי. אבק עם סוכר של קונדיטורים אם רוצים.