לינצרטורטה שקד משמש
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 519 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לך מים, ציפורן טחון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: משמש Linzertorte עם קווארק קצפת, Linzertorte, ו Linzertorte.
הוראות
דופק שקדים קלויים וסוכר במעבד מזון עד אגוזים הם טחונים דק. לנפות יחד קמח, מלח, קינמון, זנגביל, וציפורן לתוך קערה, ולאחר מכן להוסיף אגוזים הקרקע במעבד דופק לשלב.
קל לנצח חלמונים, תמציות, גרידה בקערה קטנה עם מזלג.
מוסיפים למעבד מזון יחד עם חמאה, ואז דופקים עד שהבצק יוצר כדור. טופס שליש בצק לתוך דיסק, ולאחר מכן להתגלגל בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף לתוך סיבוב 10 אינץ'.
העברה לתבנית אפייה וצינה עד המשרד, כ -10 דקות.
מרדדים את הבצק שנותר בין 2 יריעות של ניילון לעטוף לסיבוב 12 אינץ', ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה אחר צמרמורת עד המשרד, על 10 דקות.
מים רותחים, סוכר, ברנדי, ומשמשים בסיר קטן, שנחשף, ערבוב מדי פעם, עד משמשים הם מכרז ונוזל הוא מתקתק, 15 עד 20 דקות.
העברת תערובת כדי לנקות מעבד מזון ודופק עד כמעט חלקה.
מורחים תערובת על צלחת וצינה 15 דקות.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
הסר את החלק התחתון של מחבת springform והפוך, ולאחר מכן נעל בצד.
הסר בצק גדול עגול מהמקרר לקלף את השכבה העליונה של לעטוף פלסטיק, ולאחר מכן להפוך עגול למחבת (מאפה יישבר כתמים). לחץ על הבצק באופן שווה על התחתונה, ולאחר מכן להשליך פלסטיק. מקפלים בקצה הבצק ולחץ על 1/2 אינץ ' בצד של המחבת (הצד יהיה עבה יותר מלמטה). לחץ בעדינות כדי לסגור כל סדקים.
אופים מאפה עד השחמה קלה, כ -20 דקות, ואז להתקרר לחלוטין על מדף, כ -30 דקות. (הבצק יהיה לנפח כפי שהוא אופה אבל יישב כפי שהוא מתקרר.)
מורחים מילוי לקרום עם מרית אופסט או גב של כף.
לקלף את השכבה העליונה של פלסטיק לעטוף מן הבצק הקטן עגול, ולאחר מכן לחתוך עגול לרצועות 1/2 אינץ ' רחב. (רצועות צמרמורת שוב במידת הצורך.) לסדר חצי רצועות מעל מילוי על 1 אינץ ' זה מזה, הקשה על הקצוות על קצה torte. סדר רצועות שנותרו על פני רצועות ראשונות כדי ליצור סריג פשוט. לחץ על הקצוות יחד עם קצות האצבעות.
אופים עד למעלה הוא השחמה, 40 עד 50 דקות. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.
לפני ההגשה, להסיר בצד של פאן ואבק קצה של טורט עם סוכר ממתקים.
טורט (ללא סוכר ממתקים) יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה, כל הזמן, מכוסה, בטמפרטורת החדר.