ליקר ביצים טופי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל טופי Eggnog. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1073 קלוריות. אם יש לכם שמנת כבדה, תמצית vanillan, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. זה מושלם עבור חג המולד. נסו ריבועי טופי ליקר ביצים, אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה, ו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר חום ומים בסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד שהסוכר נמס לחלוטין, ערבוב בעדינות. בזהירות להוסיף שמנת כבדה להקציף לשלב.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר. הגדר בצד 1/2 כוס לקישוט.
מניחים חלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד ולהקציף על מהירות נמוכה עד מקציף, על 30 שניות. להגביר את המהירות בינונית גבוהה, צופה בזהירות, לנצח עד שהם על עקביות של קצף גילוח, על 90 שניות. להפחית מהירות בינונית. עם ריצת מיקסר, להוסיף חצי כוס תערובת טופי והכה עד incorporated, על 30 שניות.
מעבירים לבנים לקערה גדולה. אל תשטוף קערה.
מוסיפים חלמוני ביצה ותערובת טופי שנותר עד עכשיו-קערה מערבל לעמוד ריקה ולהכות במהירות בינונית גבוהה עד צהוב חיוור ריבוני, כיבוי מכונה וגירוד למטה הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך, על 2 דקות בסך הכל.
מוסיפים חלב, וניל ואלכוהול ומערבבים במהירות נמוכה כדי לשלב.
באמצעות מרית גומי או לטאטא כף יד, לקפל את הלבנים מוקצף לתוך תערובת חלמון ביצה / חלב עד משולב לחלוטין.
מגישים על ידי מצקת לגביעים וטיטוף עם טופי שמורה.
מקשטים עם סוכריות טופי מצופות שוקולד כתוש, כגון Skor או