קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

ליקר ביצים משוקולד

ליקר ביצים משוקולד
ליקר ביצים שוקולד יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 684 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, אופציונלית: רום, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה, קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת, ו קרואסון ביצה פודינג לחם עם סירופ קרמל ליקר ביצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים ליקר ביצים, סירופ שוקולד ורום, אם משתמשים, בקערת פונץ', ערבוב טוב. מקציפים קרם עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריות
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
אגרוףאגרוף
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים אבקת סוכר; ממשיכים להכות עד פסגות נוקשות טופס. קצפת Dollop מעל ליקר ביצים; לנפות קקאו מעל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
נייר אורזנייר אורז
3
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.