ללא גלוטן יום שלישי: מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-201 היו אומרים שהוא פגע במקום. לך לחנות ותביא חמאה, גבינת צ'דר, נתרן מופחת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קמח אורז מתוק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קוקוס אגוזי מלך אפוי של אמא אורז מתוק כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מקרוני ללא גלוטן של השף איימי עם רוטב גבינה ללא חלב, ללא גלוטן חלב מקרוני וגבינה טבעוני חינם, ו ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מלא בינוני (3 ליטר) סיר 3/4 מלא במים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים כפית מלח ופסטה. מערבבים לעתים קרובות עם כף עץ במהלך הדקות הראשונות של הבישול. מניחים מסננת בכיור מנקזים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/2 קילו טופו יציב, שבור
גב שומן חזיר
3
בסיר גדול (5 1/2 ליטר), להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיפים שום וחרדל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד השום שקוף, על דקה אחת
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
לעבור להקציף חוט.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים קמח אורז מתוק. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד חום סמיך וקליל, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז מתוק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
באדים איטיים ויציבים מוסיפים מרק עוף וחלב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
להקציף עד שהתערובת מתעבה. מבשלים עד שהתערובת עבה ויצורים לבועה. כבה את החימום.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
בדוק פסטה. כאשר הוא כמעט רך, לנקז ולחזור סיר בישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
10
תסיים להכין את הרוטב. הפעל חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
11
מוסיפים גבינה, קומץ אחד בכל פעם, עד incorporated. מערבבים בעדינות באמצעות כף עץ עד גבינה נמסה. הרוטב צריך להיות חלק.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
12
מוסיפים פסטה לרוטב. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
13
יוצקים לתוך תבנית אפייה 8x8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
14
מפזרים פירורי לחם וגבינת פרמזן באופן שווה על גבי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
15
אופים עד הרוטב מבעבע וקצוות מתחילים להפוך חום זהוב, על או 25-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
הסר מחבת מהתנור ולאפשר להתקרר במשך עשר דקות לפני ההגשה.