קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: מקרוני וגבינה

ללא גלוטן יום שלישי: מקרוני וגבינה
ללא גלוטן יום שלישי: מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-201 היו אומרים שהוא פגע במקום. לך לחנות ותביא חמאה, גבינת צ'דר, נתרן מופחת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קמח אורז מתוק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קוקוס אגוזי מלך אפוי של אמא אורז מתוק כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מקרוני ללא גלוטן של השף איימי עם רוטב גבינה ללא חלב, ללא גלוטן חלב מקרוני וגבינה טבעוני חינם, ו ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מלא בינוני (3 ליטר) סיר 3/4 מלא במים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים כפית מלח ופסטה. מערבבים לעתים קרובות עם כף עץ במהלך הדקות הראשונות של הבישול. מניחים מסננת בכיור מנקזים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
בסיר גדול (5 1/2 ליטר), להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים שום וחרדל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד השום שקוף, על דקה אחת
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
לעבור להקציף חוט.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מוסיפים קמח אורז מתוק. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד חום סמיך וקליל, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז מתוקקמח אורז מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
באדים איטיים ויציבים מוסיפים מרק עוף וחלב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
8
להקציף עד שהתערובת מתעבה. מבשלים עד שהתערובת עבה ויצורים לבועה. כבה את החימום.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
בדוק פסטה. כאשר הוא כמעט רך, לנקז ולחזור סיר בישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
תסיים להכין את הרוטב. הפעל חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מוסיפים גבינה, קומץ אחד בכל פעם, עד incorporated. מערבבים בעדינות באמצעות כף עץ עד גבינה נמסה. הרוטב צריך להיות חלק.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
12
מוסיפים פסטה לרוטב. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
יוצקים לתוך תבנית אפייה 8x8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
14
מפזרים פירורי לחם וגבינת פרמזן באופן שווה על גבי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
15
אופים עד הרוטב מבעבע וקצוות מתחילים להפוך חום זהוב, על או 25-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
הסר מחבת מהתנור ולאפשר להתקרר במשך עשר דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה