קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: מקרוני וגבינה

ללא גלוטן יום שלישי: מקרוני וגבינה
ללא גלוטן יום שלישי: מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-201 היו אומרים שהוא פגע במקום. לך לחנות ותביא חמאה, גבינת צ'דר, נתרן מופחת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קמח אורז מתוק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קוקוס אגוזי מלך אפוי של אמא אורז מתוק כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מקרוני ללא גלוטן של השף איימי עם רוטב גבינה ללא חלב, ללא גלוטן חלב מקרוני וגבינה טבעוני חינם, ו ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מלא בינוני (3 ליטר) סיר 3/4 מלא במים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים כפית מלח ופסטה. מערבבים לעתים קרובות עם כף עץ במהלך הדקות הראשונות של הבישול. מניחים מסננת בכיור מנקזים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בסיר גדול (5 1/2 ליטר), להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים שום וחרדל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד השום שקוף, על דקה אחת
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
לעבור להקציף חוט.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מוסיפים קמח אורז מתוק. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד חום סמיך וקליל, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז מתוקקמח אורז מתוק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
באדים איטיים ויציבים מוסיפים מרק עוף וחלב.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
8
להקציף עד שהתערובת מתעבה. מבשלים עד שהתערובת עבה ויצורים לבועה. כבה את החימום.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
בדוק פסטה. כאשר הוא כמעט רך, לנקז ולחזור סיר בישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
תסיים להכין את הרוטב. הפעל חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
מוסיפים גבינה, קומץ אחד בכל פעם, עד incorporated. מערבבים בעדינות באמצעות כף עץ עד גבינה נמסה. הרוטב צריך להיות חלק.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
12
מוסיפים פסטה לרוטב. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
13
יוצקים לתוך תבנית אפייה 8x8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
14
מפזרים פירורי לחם וגבינת פרמזן באופן שווה על גבי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
15
אופים עד הרוטב מבעבע וקצוות מתחילים להפוך חום זהוב, על או 25-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
הסר מחבת מהתנור ולאפשר להתקרר במשך עשר דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)