קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

ללא גלוטן שוקולד כפול חמאת בוטנים פשטידת פודינג

ללא גלוטן שוקולד כפול חמאת בוטנים פשטידת פודינג
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 814 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי שבבי אפיית וניל, סוכר, אפיית קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו ללא גלוטן ביצים ללא שוקולד כפול חמאת בוטנים ביס עוגיות, ללא גלוטן שוקולד כפול חמאת בוטנים בננה מאפינס, ו ללא אופים שוקולד כפול חמאת בוטנים גרנולה (טבעוני, ללא גלוטן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים יחד דגנים וחמאה מומסת. לחץ בתחתית ומעלה בצד של מחבת פאי 9 אינץ ' ungreased. להכניס למקרר עד סט, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
אופים קרום 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מפזרים שליש שוקולד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
5
בינתיים, בקערה חסינת חום גדולה, מערבבים קקאו ושוקולד קצוץ שנותר; שמורה. בסיר 1 ליטר כבד, חום חצי וחצי מעל חום בינוני גבוה עד כמעט רותחים. בקערה בינונית חסינת חום, לנצח סוכר, ביצה וחלמון ביצה עם whisk עד צהוב חיוור. לאט לאט להכות במחצית חם חצי וחצי, ולאחר מכן מערבבים תערובת ביצה בחזרה לתוך הנותרים חצי וחצי בסיר. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
תערובת חום רק לרתיחה. לבשל, מכות עם מקציף, על 1 דקה או עד מעובה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים דרך מסננת לתוך תערובת קקאו שמורה; להכות עם להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
יוצקים לתוך הקרום; לקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
9
תמחק את הסיר.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
להוסיף 6 כפות שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
11
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
12
מניחים שבבי אפיית וניל וחמאת בוטנים בקערה בינונית חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
יוצקים קרם חם על גבי ולתת לעמוד עד שוקולד נמס, על 2 דקות; להכות עם להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
מורחים באופן שווה על עוגה צוננת. להכניס למקרר עד חברה, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
15
כדי לשרת, מנות העליון של עוגה עם קצפת שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)