ללא גלוטן שוקולד כפול חמאת בוטנים פשטידת פודינג
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 814 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי שבבי אפיית וניל, סוכר, אפיית קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו ללא גלוטן ביצים ללא שוקולד כפול חמאת בוטנים ביס עוגיות, ללא גלוטן שוקולד כפול חמאת בוטנים בננה מאפינס, ו ללא אופים שוקולד כפול חמאת בוטנים גרנולה (טבעוני, ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד דגנים וחמאה מומסת. לחץ בתחתית ומעלה בצד של מחבת פאי 9 אינץ ' ungreased. להכניס למקרר עד סט, כ -30 דקות.
בינתיים, בקערה חסינת חום גדולה, מערבבים קקאו ושוקולד קצוץ שנותר; שמורה. בסיר 1 ליטר כבד, חום חצי וחצי מעל חום בינוני גבוה עד כמעט רותחים. בקערה בינונית חסינת חום, לנצח סוכר, ביצה וחלמון ביצה עם whisk עד צהוב חיוור. לאט לאט להכות במחצית חם חצי וחצי, ולאחר מכן מערבבים תערובת ביצה בחזרה לתוך הנותרים חצי וחצי בסיר. להפחית חום בינוני.
תערובת חום רק לרתיחה. לבשל, מכות עם מקציף, על 1 דקה או עד מעובה.
יוצקים דרך מסננת לתוך תערובת קקאו שמורה; להכות עם להקציף עד חלקה.
יוצקים לתוך הקרום; לקרר 30 דקות.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים שבבי אפיית וניל וחמאת בוטנים בקערה בינונית חסינת חום.
יוצקים קרם חם על גבי ולתת לעמוד עד שוקולד נמס, על 2 דקות; להכות עם להקציף עד חלקה.
מורחים באופן שווה על עוגה צוננת. להכניס למקרר עד חברה, על 1 1/2 שעות.
כדי לשרת, מנות העליון של עוגה עם קצפת שבבי שוקולד.