קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

צ'ילי בין מדינות

צ'ילי בין מדינות
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין צ'ילי בין מדינות בבית. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון, 74 גרם שומן, ובסך הכל 994 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד גם כמנה עיקרית די יקרה עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, מאסטר רוטב, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. 115 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 73%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם צ'ילי בין מדינות, תחרות צ'ילי שנתית 9: כניסה-צ' ילי טבעוני + תפריט שבועי, ו תחרות צ'ילי שנתית 10: כניסה-צ' ילי עוף לבן בלילה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים שמן בסיר כבד גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים פלפלים, בצל, שום וג ' לפנוס ומקפיצים עד שהם רכים, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים כמון, אורגנו, אבקת צ ' ילי, קינמון וקאיין וממשיכים לבשל, עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
קינמוןקינמון
אורגנואורגנו
כמוןכמון
4
מוסיפים בקר וצ ' וריסו ומקפיצים עד להשחמה, כ -10 דקות, מפרקים בשר בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
בקרבקר
בשרבשר
5
מוסיפים ווסטרשייר, רוטב מאסטר, רוטב חם ורסק עגבניות. ממשיכים לבשל עד שרסק העגבניות הופך שחום ומקורמל יפה, עוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
רסק עגבניותרסק עגבניות
רוטב חריףרוטב חריף
רוטברוטב
6
מוסיפים מרק בקר ועלי דפנה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה ומבשלים, 1 שעה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
מרק בשרמרק בשר
7
מגישים עם שמנת חמוצה, גבינה מגוררת, בצל וצ ' יפס טורטיה תוצרת בית. צ ' ילי יכול להתבצע 2 ימים מראש מקורר, מכוסה. מחממים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס טורטייהצ ' יפס טורטייה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
גבינהגבינה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
בצלבצל
1
מניחים שמן בסיר עמוק עד שהוא מגיע כמעט באמצע הדרך לצד התבנית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
2
מחממים שמן ל 360 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
3
רצועות טיגון עמוק, 30 עד 45 שניות מכל צד, עד שהן פריכות ופשוט מזהיבות.
4
מעבירים למגבת נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מפזרים מלח מיד.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
6
מגישים עם צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי

מרכיבים

2עד 3 עלי דפנהעד 3 עלי דפנה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס2(יכול להיות או להרחיק)קאייןקאיין7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'דר מגורר, לקישוטצ'דר מגורר, לקישוט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף6קישוריםצ'וריסו מקסיקני, הוסר מן התרמיליםצ'וריסו מקסיקני, הוסר מן התרמילים283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טורטיות תירס, לחתוך לרצועות 1 אינץטורטיות תירס, לחתוך לרצועות 1 אינץ3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2(חוֹרֶף)מאסטר רוטבמאסטר רוטב1פלפל ירוק, חתוך לקוביותפלפל ירוק, חתוך לקוביות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר בקר טחון צ'אקבשר בקר טחון צ'אק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קינמון טחוןקינמון טחון3(חוֹרֶף)כמון טחוןכמון טחון2(חוֹרֶף)שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש3פלפלים חלפיניו, טחוןפלפלים חלפיניו, טחון2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1קטןבצל, חתוך לקוביות, לקישוטבצל, חתוך לקוביות, לקישוט2(חוֹרֶף)אורגנו מיובשאורגנו מיובש1פלפל אדום, חתוך לקוביותפלפל אדום, חתוך לקוביות8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שמנת חמוצה, לקישוטשמנת חמוצה, לקישוט170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון1( חצילים)בצל Vidalia, חתוך לקוביותבצל Vidalia, חתוך לקוביות3(חוֹרֶף)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגאס נברן ברוט קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
בודגאס נברן ברוט קאווה
בודגאס נברן ברוט קאווה
לנוורן ברוט וינטג ' ניחוחות פרחים אקספרסיביים ומלוחים, לחם קלוי והדרים. טעמי הדרים ופירות אבן חריפים, נעימים, קלים ונקיים בחיך הם בעלי אופי רענן ופריך. טעם עיוור, קל לטעות בזה בשמפניה נהדרת.קאווה הם מאוד תכליתי כמו אפדריט אם לפני הארוחה, ללוות קינוח לאחר מכן (הפתעה!) ליהנות במהלך הארוחה. בציר נוורן ברוט זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשרים לבנים (חזיר ועוף) ואפילו בשרים אדומים בטעם עשיר. קאווה זו נהדרת ללגימה בפני עצמה, במיוחד לקבלות פנים ואירועי "עמידה" אחרים.