למה אני קונה בשווקים החקלאים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 589 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, אבל גם, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו צ'ילי לכל החנות, עוגת גלידה, ו עוגת גלידת אוריאו (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש הרבה סיבות, באמת. כל העניין לאכול מקומי, כמובן. לתת לחקלאים את כל כספי המזון שלי במקום מעבדים וקמעונאים, אוכל טוב יותר ...אבל גם אוכל שמעולם לא ראיתי. דברים חדשים. כל שבוע. כמו אלה, כריכי שום, משמאל. רך יותר, ירוק יותר, טעם garlicky. נחמד.והירוקים. קיבלתי את אלה מהמשפחה התאילנדית שמוכרת בשוק. אין לי מושג מה הם. ההסבר היחיד שקיבלתי היה, " אנחנו מבשלים את זה עם דגים. אין מילה באנגלית עבורם."נמכר. אה, הם היו טובים עם דגים, מדי. אתה יכול להחליף בייבי בוק צ ' וי או תרד. אם הייתי יודע מה היו הירוקים, הייתי שותל כמה!דגים בסגנון אסייתי עם greens1 lb. הליבוט (או דג לבן בר קיימא אחר)מלח ופלפל taste1 tbs. שמן קנולה, scapes שום divided3, או 2 שיני שום, chopped1 צרור ירקות, או צ ' וי bok לרוטב:1 כוס מיסו soup1/2 כוס honey1/4 כוס סויה tsp. ג ' ינג ' ר קצוץ
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בייבי בוק צ ' וי
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
Scapes שום
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
הליבוט
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מיסו
2
מניחים את מרכיבי הרוטב במחבת רוטב קטנה וחום לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד הרוטב מצטמצם מעובה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מחממים תנור או גריל. לתנור, 350 מעלות. מעט שמן דגים ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
אופים במשך כ 20 דקות או עד דגים הוא מוצק, אטום פתיתים בקלות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים את שאר שמן הקנולה במחבת, בגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את השום והטחון לשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
7
מוסיף את הירוקים ו לטגן רק עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
8
מגישים את הירוקים בתחתית, דגים על גבי ירקות ורסס על רוטב. הרוטב מצוין גם עבור ומטגנים מוקפצים, כגון אספרגוס.אם מישהו יודע את השם של הירוקים האלה, בבקשה תגיד לי!אבל ילדים אוכלים את זה?דיברתי על הרעיון של "תפריטי ילדים" ו "אוכל לילדים" המוגבל לאצבעות עוף ומקרוני וגבינה הם מיתוס בעבר, אז אין צורך להיכנס לזה כאן. שלי אכל את זה? בהחלט, וברגע שהגשה שלה הסתיימה, היא אכלה את רוב שלי לשניות. אתה פשוט לא יודע אם אתה לא מנסה.גם אם לפעמים אתה לא רוצה. כמו בערב שבו בן הזוג שלי ואני פינקנו את עצמנו בקילו של סלמון שנתפס בטבע שהוא עישן על הגריל. הילד הסתכל על החזיר והאטריות שלה, דחף אותו ואמר, "אני רוצה את זה!"מצביע על מותרות של 30 פאונד של פעם בשנה.הסתכלנו אחד על השני. כדאי לנו? אני forked על כמה עקיצות."אני אוהב את זה!"ילדונת קוראת. כמובן שהיא עושה. לאוכל טוב אין מגבלת גיל יותר מאשר שמישהו אומר לי שאני זקן מדי בשביל גביע גלידה.כמה טיפים על מתן דגים לילד שלך, עם זאת, לוודא שזה אחד האפשרויות קיימא יותר עבור הסביבה, ועל דברים כמו רמת זיהום כספית. אתם יכולים לקבל הרבה מידע על זה משעון מאכלי הים של מונטריי ביי אקווריום.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
גביע גלידה
מקרוני וגבינה
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
קישואים, לא קלופים וקצוצים
ירוק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק