לפת, טאטר וחזיר עשויים להיות בדיוק התוספת שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות עם 200 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. תמורת 73 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם חלב, קמח, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-45 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 73% , וזה די טוב. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם מרק עדשים אדומות עם עוף ולפת , פניני חזיר שוויצרי עם פטריות וקייל , ומרק מלון עם חזיר פריך ובזיליקום .
הוראות
1
בסיר, מטגנים בצל בחמאה עד לריכוך. מוסיפים קמח, מלח אם רוצים, בזיליקום ופלפל. מוסיפים בהדרגה מים וחלב. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים במשך 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
סוכריות מצילות חיים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
לחמניות לבנות
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מסירים מהאש. בתבנית אפייה משומנת בגודל 28x18 ס"מ, מניחים שכבות של תפוחי אדמה, לפת וחזיר; יוצקים רוטב מעל הכל. מכסים ואפים ב-175 מעלות צלזיוס במשך שעה ורבע או עד שתפוחי האדמה רכים.