מיני סנדוויצ'ים דחוסים לחג ההודיה יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-24 ומחירו 1 מנות.76 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 342 קלוריות. אם יש לכם רוטב חם, מיונז, שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב מאיו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח סינקו דה מאיו קפוא כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. מתכונים דומים: גריל לחוץ חג ההודיה שאריות פניני, כריכים קובניים לחוצים, ו כריכים ים תיכוניים לחוצים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מתבלים בנדיבות את חזה ההודו במלח ופלפל. על תבנית סדין המצוידת במעמד מסדרים את המרווה והטימין ומניחים את חזה ההודו על גבי עשבי התיבול. מכניסים לתנור ויוצקים את מרק העוף לתבנית הסדין. צולים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, בערך 1 1/2 עד 2 שעות.
מוציאים את השד מהתנור לקרש חיתוך ומכסים בנייר כסף. מניחים לנוח 15 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
בקערה קטנה מערבבים יחד את רוטב החמוציות, המיונז, השמנת החמוצה, החרדל, הרוטב החם והעירית. מכסים ומכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חמאה קלות בצד 1 של פרוסת לחם והניח את הצד החמאה כלפי מטה, על תבנית מרופדת בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מורחים מעט מאיו החמוציות על הלחם ומעליהם חלק מההודו הפרוס. למעלה עם כף של מלית ולהפיץ קצת יותר של מאיו חמוציות על גבי המילוי. למעלה עם חצי פרוסת גבינה. חמאה קלות פרוסת לחם נוספת והניחה את הצד החמאה כלפי מעלה, על גבי הכריך. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוס
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
4
עובדים בקבוצות, מכניסים את הכריכים למכבש פניני שחומם מראש ומבשלים עד שהגבינה נמסה והלחם משחים קלות ופריך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
5
הוראות כיריים: עובדים בקבוצות, מכניסים את הכריכים למחבת גדולה על אש בינונית ומבשלים עד שהלחם שחום ופריך והגבינה נמסה, כ -3 עד 4 דקות לכל צד,
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)