קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

מאדה מאהי מאהי עם ירקות ורוטב חרדל שום

מאדה מאהי מאהי עם ירקות ורוטב חרדל שום
מאהי מאודה עם ירקות ורוטב חרדל שום נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, בצל, חרדל חום חריף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו מאודה מאהי-מהי עם ירקות מוקפצים, Teriyaki Mahi עם ירקות ואורז קוקוס: מזייף טרי, ו ארוחות ערב פשוטות: מהי-מהי עם תרד שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת צדדית גבוהה מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן קנולה. כאשר הוא זורק חם במחצית הבצל (להזמין את החצי השני עבור עגול 2 מתכון מקוון עוף בגריל ועוטפת תפוח) ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות. (להזמין 4 חתיכות כל סקווש, וקישואים עבור עגול מקוון 2 מתכון עוף בגריל ועוטפת תפוח.)
מרכיבים שתצטרך
עוף בגרילעוף בגריל
שמן קנולהשמן קנולה
קישואיםקישואים
סקוושסקווש
תפוחתפוח
בצלבצל
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הסקווש הנותרים ואת קישואים, פטריות, מרק מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
קישואיםקישואים
סקוושסקווש
מרקמרק
3
מניחים את הדגים על הירקות ומעל כל חתיכה עם ענף של טימין. מתבלים את הדגים במלח ופלפל, מכסים ואדים עד שהדגים מבושלים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
טימיןטימין
דגיםדגים
4
הסר את הדג לצלחת ולכסות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
5
הסר את הירקות עם כפית מחוררת לקערה ולכסות כדי להתחמם. להפוך את החום גבוה ולתת את בועת מרק, להוסיף את השום והחרדל ולתת לבשל עד הרוטב מפחית ומתעבה, 3 עד 5 דקות. לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
חרדלחרדל
שוםשום
מרקמרק
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
6
כפית את הירקות על צלחת העליון עם חתיכת דגים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
דגיםדגים
7
יוצקים את הרוטב על הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
דגיםדגים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.