קושירגיל
מוכן ב21 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

מאהי מאהי על האש עם פלפל צהוב-פסטו כוסברה

מאהי מאהי על האש עם פלפל צהוב-פסטו כוסברה
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן ופסקטרי מתכונים לרפרטואר שלך, מאהי מאהי על האש עם פלפל צהוב-פסטו כוסברה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 334 קלוריות. אם יש לך ברביקיו" לשפשף, עלי כוסברה, עלי כוסברה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. 5 אנשים התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 21 דקות. עם כפית ציון 90%, המנה הזו מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מאהי מאהי בגריל עם פלפל אדום ופסטו כוסברה, מאהי מאהי בגריל עם פלפל אדום ופסטו כוסברה, ו מאהי מאהי בגריל עם פלפל אדום ופסטו כוסברה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שלב את כל מרכיבי השפשוף בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים פלפלים, שום, צנוברים, כוסברה וגבינה במעבד מזון ומעבדים עד לאיחוד. כשהמנוע פועל מוסיפים את השמן ומעבדים עד לתחליב ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מברישים כל פילה משני הצדדים בשמן. משפשפים צד 1 של כל פילה עם 1 כף משפשוף הברביקיו ומניחים בצד הגריל כלפי מטה ומבשלים עד שהוא חרוך מעט ונוצר קרום, בערך 2 עד 3 דקות. הופכים את הדג וצולים על הגריל למשך 3 עד 4 דקות יותר או עד לבישול עד בינוני. מעל כל פילה כמה כפות מהפסטו ומקשטים בעלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

מהי מהי עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סונומה קשת פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
קשת סונומה פינו נואר
קשת סונומה פינו נואר
מיושן באלון צרפתי, לפינו נואר זה צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם סגול סגול סגול. בעל גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.