מאכלי ים אמפנדיטיס
פירות ים Empanaditas יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 61 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. לך לחנות ותביא חלפיניו צ'ילה, צדפות קשות, צדפות ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו פירות ים Empanaditas, Tunan Empanaditas, ו אמפנאדיטס בקר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלח לתוך מים חמים עד מומס.
מנפים קמח, אבקת אפייה וסוכר לקערה גדולה, ולאחר מכן יוצרים באר במרכז ומוסיפים שומן חזיר וחמאה. מערבבים מים מלוחים היטב עם כף עץ, שומן נמס וחמאה, ולאחר מכן מערבבים קמח לנוזל, מוסיפים מעט מים במידת הצורך, כדי ליצור בצק רך וגמיש. ללוש את הבצק על משטח בלתי משוריין עד חלקה ומבריקה, 3 עד 5 דקות (הבצק יהיה רך ומעט דביק).
מכסים את הבצק במגבת מטבח (לא בד טרי).
מבשלים צדפות ביין בסיר בינוני, מכוסה, מעל חום בינוני-גבוה עד שנפתח לרווחה, כ -5 דקות (השליכו כל מה שנשאר סגור).
מעבירים צדפות לקערה עם כפית מחוררת, ואז מבשלים מולים באותו נוזל, מכוסה, ערבוב פעם או פעמיים, עד שנפתח, 3 עד 5 דקות (להשליך אלה שלא נפתחו).
מוסיפים צדפות ומתח נוזל בישול דרך מסננת מצופה נייר מגבת לקערה.