מאפה אפרסקים II
עוגת אפרסקים II היא צמחוני ומספק כ 1 מנות. יש קינוח זה 1685 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 57g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך אבקת אפייה, אפרסקים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 97%. מתכונים דומים: סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק"), ו מאפה אפרסקים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
לטבול אפרסקים במים רותחים במשך כ 1 דקה. כמות הזמן הנדרשת כדי להפוך את העור קל לקלף משתנה עם מידת הבשלות: אם באמת בשל, זה עלול לקחת פחות זמן.
הסר אפרסקים עם כפית מחוררת, ולהפעיל מים קרים עליהם. להחליק את העור.
חותכים אפרסקים לתוך טריזים, ומניחים או צלחת עוגה עמוקה 10 אינץ 'או 2 אינץ' עמוק 2 ליטר צלחת אפייה. לזרוק אפרסקים עם מיץ לימון וסוכר 1/2 כוס. מכסים בנייר כסף.
אופים 15 דקות, או עד שהאפרסקים חמים ותוססים
לטאטא יחד קמח, 3 כפות סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לאפונה קטנה.
יוצקים חלב חמאה מעל, וזורקים במזלג עד שהתערובת מתאחדת. זרוק כפות גדושות של בצק על האפרסקים. בכוס קטנה, מערבבים 2 כפיות סוכר ואגוז מוסקט.
אופים עד ביסקוויטים הם חום זהוב, כ -30 דקות. הגדר צלחת על מתלה תיל כדי מגניב 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.