מאפה בצק עלים ואגוזים
נסו מאפה פאף גבינת Turnovers, מאפה בצק תפוחים, ו מאפה בצק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל מרכיבי הסירופ למעט מי פריחת תפוז בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום, מערבבים במי פריחת תפוז, ומניחים בצד להתקרר במשך 15 דקות.
שלב אגוזים במעבד מזון דופק 3 עד 5 פעמים, עד רק התפרק.
הוסף תאריכים ודופק עד נתחי תאריך הם בגודל של גולות. אל תעבוד לתוך משחה.
יוצקים 2 כפות סירופ לתוך קערה קטנה, ולאחר מכן מערבבים סירופ וממלאים יחד בקערה גדולה.
צרו את ההפתעות. מחממים תנור ל 204°, מרווחים שלושה מתלים באופן שווה. קמח קל משטח עבודה וגליל בצק עלים לתוך בערך 20" על ידי 12 " מלבן, חיתוך קצוות עם סכין חדה. השתמש בסכין כדי ליצור רשת 5 על 3 של ריבועים 4 אינץ'.
לחלוקה נפשית ריבועים לשני משולשים, ולעגן את המרכז של משולש אחד כמה פעמים עם מזלג.
מניחים כף גדושה של מילוי בצד המעוגן של כל ריבוע. מקפלים אותו על האלכסון לתוך משולש וקצוות crimp על ידי לחיצה על החלק האחורי של הקוצים של מזלג בחוזקה נגד מאפה. לתקוע למעלה עם קצה הסכין כדי ליצור חור קיטור קטן. לשפשף ציפוי דק של סירופ על גבי כל ריבוע. חזור עם גיליונות הנותרים של בצק עלים.
אופים מאפים על מחבתות מצופות בקלף במשך 30 דקות, או עד משחימים היטב, מאוד קשקשים, ויבשים ומוצקים למגע. באמצע אפייה להחליף מחבתות העליון והתחתון כדי להבטיח אפילו בישול ולמנוע שריפה. מגניב על מדפי קירור ולאחסן במיכל אטום. אם הערימה turnovers, עדיף להפריד עם גיליון שעווה או נייר קלף.