קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות45
ציון בריאות3
מגזין

מאפה בצק עלים ואגוזים

מאפה בצק עלים ואגוזים
נסו מאפה פאף גבינת Turnovers, מאפה בצק תפוחים, ו מאפה בצק תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל מרכיבי הסירופ למעט מי פריחת תפוז בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום, מערבבים במי פריחת תפוז, ומניחים בצד להתקרר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
1
שלב אגוזים במעבד מזון דופק 3 עד 5 פעמים, עד רק התפרק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
הוסף תאריכים ודופק עד נתחי תאריך הם בגודל של גולות. אל תעבוד לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
3
יוצקים 2 כפות סירופ לתוך קערה קטנה, ולאחר מכן מערבבים סירופ וממלאים יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
צרו את ההפתעות. מחממים תנור ל 204°, מרווחים שלושה מתלים באופן שווה. קמח קל משטח עבודה וגליל בצק עלים לתוך בערך 20" על ידי 12 " מלבן, חיתוך קצוות עם סכין חדה. השתמש בסכין כדי ליצור רשת 5 על 3 של ריבועים 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
לחלוקה נפשית ריבועים לשני משולשים, ולעגן את המרכז של משולש אחד כמה פעמים עם מזלג.
6
מניחים כף גדושה של מילוי בצד המעוגן של כל ריבוע. מקפלים אותו על האלכסון לתוך משולש וקצוות crimp על ידי לחיצה על החלק האחורי של הקוצים של מזלג בחוזקה נגד מאפה. לתקוע למעלה עם קצה הסכין כדי ליצור חור קיטור קטן. לשפשף ציפוי דק של סירופ על גבי כל ריבוע. חזור עם גיליונות הנותרים של בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
אופים מאפים על מחבתות מצופות בקלף במשך 30 דקות, או עד משחימים היטב, מאוד קשקשים, ויבשים ומוצקים למגע. באמצע אפייה להחליף מחבתות העליון והתחתון כדי להבטיח אפילו בישול ולמנוע שריפה. מגניב על מדפי קירור ולאחסן במיכל אטום. אם הערימה turnovers, עדיף להפריד עם גיליון שעווה או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק