מאפה עוף קרמי של ליזי
אם יש לכם שמנת, תערובת מרק בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת השועל המפורסמות של ליזי, עוף מוקרם ואופים חזיר, ו אפיית עוף מוקרם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מפזרים את השדיים עוף עם מלח תיבול לפי הטעם. במחבת גדולה, חום את העוף בשמן זית, משני הצדדים, עד שהם זהובים חום.
ואז מניחים את העוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. בקערה בגודל בינוני, לשלב את שמנת חמוצה, מרק עוף ותערובת מרק בצל יבש.
יוצקים את התערובת על העוף ואופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות.