מאפי כרישה, גבינה ותפוחי אדמה
זה הוא זול למדי מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לך גבינת caerphilly / וולשית, ידית של חמאה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. מתכונים דומים: קציצות סרטן וכרישה, לבשל את הספר: עוף כרישה Pasties, ו גבינה, כרישה ותפוחי אדמה טורטייה.
הוראות
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים, מלוחים במשך 5-8 דקות עד מכרז, אבל עדיין מחזיק את הצורה שלהם. בינתיים, להמס את החמאה בסיר גדול.
מוסיף את הכרישות וקורנית ולהתרכך במשך 10-12 דקות.
מסננים תפוחי אדמה ומוסיפים לכרישה עם החרדל והרבה תיבול. מערבבים בקרם ולהשאיר להתקרר קצת.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק לעובי של מטבע 1. השתמש צלחת בצד או קערה כתבנית לחתוך 6 x 15cm מעגלים.
מערבבים את הגבינה עם תערובת הכרישה ועורמים ערימה של התערובת על מרכז כל מעגל מאפה.
מברשת סביב קצוות עם ביצה קטנה, ואז להביא קצוות יחד crimp עם האצבעות שלך כדי לאטום.
מניחים פסטלים על מגש אפייה מצופה קלף אפייה, מברשת עם הביצה הנותרת ואופים במשך 40-45 דקות עד חום זהוב.
מגישים חמים או להשאיר להתקרר.