מאפי משמש קטנטנים
מאפי משמש קטנטנים לוקח בערך שעה ו-30 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה זו יש 74 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 100 ומחירו 16 סנט למנה . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חלב חם, מילוי עוגת משמש ומאפה, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 8% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: קומפוט דובדבן-משמש חם עם פודינג לחם קטנטן , מאפי גבינת משמש-שמנת , ומאפי תפוזים, שוקולד לבן ומשמשים .
הוראות
בקערה קטנה, ממיסים שמרים בחלב חם. בקערה גדולה מערבבים 3 כוסות קמח, 1 כפית סוכר ומלח.
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים תערובת שמרים וחלמונים; לערבב היטב. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
מערבבים אגוזי מלך ושארית הסוכר; לְהַפְרִישׁ.
מחממים תנור ל-325 מעלות. מחלקים את הבצק לשלישים. בין נייר שעווה, גלגל חלק אחד לתבנית בגודל 15x10 אינץ'. מַלבֵּן.
מעבירים לתבנית משומן 15x10 אינץ'. תבנית אפיה.
מפזרים 1-1/2 כוסות תערובת אגוזים.
מרדדים חלק שני של בצק; מניחים מעל שכבת אגוז.
מורחים מלית משמש עד 1 אינץ' מהקצוות.
מגלגלים את החלק הנותר; מניחים מעל המילוי.
אופים 45-50 דקות או עד להזהבה. מצננים לחלוטין על רשת. בקערה גדולה, מקציפים סוכר, חמאה, וניל של קונדיטורים ומספיק חלב כדי להגיע למרקם הרצוי.
מורחים מעל; מפזרים את יתרת תערובת האגוזים.
חותכים ל-1-in. ריבועים. מקררים שאריות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Bollinger Brut Special Cuvee. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-60 דולר.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוז טרי. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.