מאפי שוקולד, תאנה ומרסלה
מאפי שוקולד, תאנה ומרסלה הם כנראה המשקה שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך יין מרסלה, אבקת סוכר, יין מרסלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: מאפי שוקולד-שקדים, מאפי שוקולד ואגוזי לוז, ו מיני מאפי שוקולד אגוזים.
הוראות
מערבבים את 4 החומרים הראשונים בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות או עד התאנים מכרז ונוזל כמעט מתאדה.
הסר מהחום. מערבבים וניל ואגוז מוסקט. כיסוי וצינה 1 שעה. מערבבים שוקולד וחלמון ביצה.עבודה עם 1 מעגל בצק גבינת שמנת מתוקה בכל פעם, להסיר לעטוף פלסטיק מבצק.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות. כפית על 2 כפות תערובת תאנה למרכז המעגל. מקפלים בצק על המילוי; הקש קצוות יחד עם מזלג או אצבעות לאטום.
מניחים עוגה על תבנית אפייה גדולה המכוסה בנייר קלף. חזור על הנוהל עם עיגולים בצק גבינת שמנת מתוקה הנותרים ותערובת התאנה הנותרת. להקפיא 30 דקות.מחממים תנור ל 42
הסר פשטידות מהמקפיא. פירס מעל כל פאי פעם עם מזלג.
מניחים גיליון אפייה על המדף התחתון בתנור.
אופים ב 425 במשך 19 דקות או עד הקצוות משחימים קלות ומילוי הוא תוסס. מגניב לגמרי על מתלה תיל.