מאפים פרסיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מאפים פרסיים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. גשו לסופר וקנו דבש, מים, תפוזים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו Tah Dig (אורז פרסי), אורז פרסי, ו Haroset הפרסי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה משלבים אגוזי מלך, סוכר והל. חמאה 9 על 9 על ידי 1 3/4 אינץ ' תבנית אפייה. פילו לכסות עם מגבת לחה קלות מאוד ולשמור מכוסה בכל עת כאשר הוא לא בשימוש.
חותכים פילו ל 8 על ידי 11 סדינים אינץ'.
מניחים גיליון 1 בכל פעם על משטח עבודה מברשת קלות עם חמאה.
מניחים 2 כפות של תערובת סוכר אגוז מתובל לאורך מרכז כל עלה של פילו. מקפלים כל גיליון על פני מספר פעמים לאורך כדי ליצור רצועה רחבה 1 אינץ', סוגר את המילוי.
מגלגלים כל רצועה כדי להפוך את סליל ומקום שטוח (צד סליל למעלה) בצלחת מוכנה נגד הצד כדי למנוע ממנו uncoiling. חזור על ההליך כולו עם שאר סדינים פילו.
מברשת עם חמאה ואופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות f במשך 40 דקות.
מערבבים את כל החומרים, למעט אגוזים, ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 30 דקות, מגניב במשך 10 דקות, ואז זן.
יוצקים מעל מאפים ברגע שהם יוצאים מהתנור ולתת להשרות במשך 1 שעה.
מפזרים אגוזי מלך או פיסטוקים.