כריך סטייק עם פנים פתוחות עם עגבניות ירוקות כבושות
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 30 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 24 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. לך לחנות ותביא את ארוגולה התינוק, שיני שום, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו כריך סטייק קפרזה עם פנים פתוחות, כריך סטייק עם פרצוף פתוח עם רוטב פרמזן, ו כריך נקניק וביצה עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
על משטח עבודה, מפזרים את השום הטחון במלח, באמצעות הצד השטוח של סכין, מועכים את השום למשחה חלקה. בקערה קטנה, לטאטא את ממרח שום עם רוזמרין, פפריקה ושמן זית. לשפשף את המרינדה על כל הסטייק ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות או לקרר עד 2 ימים.
מחממים מחבת גריל. עונה סטייק האגף עם מלח ופלפל וגריל על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת, עד בינוני-נדיר, על 7 דקות.
להעביר את הסטייק ללוח ולתת לנוח במשך 5 דקות. דק לחתוך את הסטייק על פני התבואה.
גריל את הלחם עד פריך וזהב, כ 2 דקות לכל צד.
מורחים כל פרוסה עם 1/2 כפית כל מיונז וחרדל. לסדר את הסטייק על הלחם העליון עם עגבניות ירוקות כבושות.
בקערה בינונית, לזרוק את ארוגולה עם עגבניות כבישה נוזלי מתבלים עם מלח ופלפל. תלוש את הארוגולה על הכריכים ותגיש.