קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפין תירס דרומי

מאפין תירס דרומי
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו מאפין תירס, צ'ורוס מאפין תירס, ו נגיסות מאפין נקניקיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. Beat ביצה, חלב וסלסה בקערה בינונית עם חוט להקציף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
2
מוסיפים את שאר החומרים; מערבבים רק עד לחלחל.
3
כף שווה לשש כוסות נייר מרופדות או משומן בינוני מאפין.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
4
אופים 20 דקות. או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר מאפינס מחבת למתלה חוט. מגניב במקצת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש
Gunderloch Estate ריזלינג יבש