מאפינס אוכמניות
מאפינס אוכמניות עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 209 קלוריות. מתכון זה משמש 20. 18 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה הוא רע למדי. נסו מאפינס אוכמניות אוטיס ספונקמאייר-מה עדיף ממאפינס אוכמניות טריות, להפליא אוכמניות-אי אוכמניות מאפינס, ו מאפיית מגנוליה מאפינס אוכמניות-הכינו מאפינס בדיוק כמו שהם עושים במאפייה עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל -350 מעלות. מרפדים תבניות מאפינס עם ספינות נייר.
מנפים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח לקערה גדולה ומערבבים יחד. בקערה נפרדת מערבבים יחד את החלב, החמאה, גרידת הלימון והביצים. יוצרים חור במרכז החומרים היבשים ויוצקים את החומרים הרטובים לחומרים היבשים.
מערבבים עם מזלג רק עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים את האוכמניות לבלילה. לא מעל לערבב! בעזרת כדור גלידה רגיל (2 1/4 אינץ') או כף גדולה, גורפים את הבלילה לכוסות המוכנות וממלאים אותם כמעט מלאים.
אופים את המאפינס במשך 20 עד 25 דקות, עד להזהבה.