מאפינס אוכמניות כפול
מאפינס אוכמניות זוגי יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, אחוזי שומן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 16 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות כפול, מאפינס אוכמניות כפול, ו מאפינס אוכמניות אוטיס ספונקמאייר-מה עדיף על מאפינס אוכמניות טריים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ.משמנים תבנית מאפינס או מרפדים את הכוסות בספינות נייר. במיקסר המצויד בחיבור ההנעה (או בעזרת מערבל ידני), קרם את החמאה עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים 1 כוס סוכר ומערבבים.
מוסיפים את הביצים, הווניל, אבקת האפייה והמלח ומערבבים. בקערה רדודה מועכים 3/4 כוס מהאוכמניות בגב מזלג.
כשהמיקסר פועל במהירות נמוכה, מוסיפים 1/2 מהקמח, ואז 1/2 מהחלב ומערבבים. חזור על הפעולה עם יתרת הקמח והחלב. מקפלים פנימה את 1 3/4 הכוסות הנותרות אוכמניות שלמות ביד עד לערבוב טוב. בקערה קטנה נפרדת מערבבים את 2 כפות הסוכר הנותרות עם הקינמון. השתמש בכף גלידה או בכף גדולה כדי למלא את כוסות המאפינס 3/4 מלאות.
מפזרים את הקינמון-סוכר מעל המאפינס ואופים עד להזהבה ותפיחה, 25 עד 30 דקות.
מניחים להתקרר בתבנית לפחות 30 דקות לפני היציאה.