קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס אוכמניות-מאייר לימון

מאפינס אוכמניות-מאייר לימון
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך אבקת אפייה, מיץ לימון מאייר, אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מאפינס אוכמניות מאייר לימון עם ציפוי פירור Streusel, Meyer Lemon and Blueber Bars, ו מאייר לחמניות לימון ואוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 350 ° F. מעיל את הכוסות של פח מאפין עם תרסיס אפייה nonstick או מברשת בנדיבות עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה (או בקערה גדולה, באמצעות מיקסר כף יד), שמנת החמאה והסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים את הביצה, קרם fraîche, גרידת לימון, ומיץ יחד בקערה קטנה עם מזלג או מקציף קטן.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים לחמאה המוקרמת ומערבבים עד לשלב מלא, כ 2 דקות; הבלילה תופיע קצת גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
מוסיף את החומרים יבשים בשתי קבוצות, ערבוב גם לאחר כל תוספת. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה ואת הקובץ המצורף ההנעה. השתמש מרית גומי כדי לקפל את האוכמניות כדי למנוע ריסוק אותם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
באמצעות כף גלידה או כף גדולה, לגרוף על 1/3 גביע הבלילה לתוך כל כוס מאפין. להרים את הפח מאפין ולהפיל אותו בחוזקה על משטח העבודה כמה פעמים כדי ליישר את הבלילה ולשחרר את כל כיסי אוויר.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
8
מפזרים את החלק העליון של כל מאפין עם 1/4 כפית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
9
אופים במשך 13 דקות, ולאחר מכן לסובב את הפח מאפין ואופים במשך 13 דקות נוספות, או עד קיסם מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי. מגניב את המאפינס במחבת על מדף קירור במשך 15 עד 20 דקות לפני הסרת אותם.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אחסון: המאפינס ניתן לאחסן עד 2 ימים במיכל אטום או קפוא עד 2 חודשים שקיות מקפיא Ziploc.