מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך אבקת אפייה, מיץ לימון מאייר, אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מאפינס אוכמניות מאייר לימון עם ציפוי פירור Streusel, Meyer Lemon and Blueber Bars, ו מאייר לחמניות לימון ואוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 350 ° F. מעיל את הכוסות של פח מאפין עם תרסיס אפייה nonstick או מברשת בנדיבות עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית.
מוסיפים לחמאה המוקרמת ומערבבים עד לשלב מלא, כ 2 דקות; הבלילה תופיע קצת גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
מוסיף את החומרים יבשים בשתי קבוצות, ערבוב גם לאחר כל תוספת. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה ואת הקובץ המצורף ההנעה. השתמש מרית גומי כדי לקפל את האוכמניות כדי למנוע ריסוק אותם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
באמצעות כף גלידה או כף גדולה, לגרוף על 1/3 גביע הבלילה לתוך כל כוס מאפין. להרים את הפח מאפין ולהפיל אותו בחוזקה על משטח העבודה כמה פעמים כדי ליישר את הבלילה ולשחרר את כל כיסי אוויר.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
8
מפזרים את החלק העליון של כל מאפין עם 1/4 כפית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
9
אופים במשך 13 דקות, ולאחר מכן לסובב את הפח מאפין ואופים במשך 13 דקות נוספות, או עד קיסם מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי. מגניב את המאפינס במחבת על מדף קירור במשך 15 עד 20 דקות לפני הסרת אותם.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אחסון: המאפינס ניתן לאחסן עד 2 ימים במיכל אטום או קפוא עד 2 חודשים שקיות מקפיא Ziploc.