מאפינס אפרסק דורש בסביבה 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. 590 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אפרסקים, קינמון טחון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. נסו מאפינס אפרסק, מאפינס אפרסקים, ו מאפינס פאי אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז קל 16 כוסות מאפין.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, קינמון, סודה לשתייה ומלח. בקערה נפרדת, מערבבים את השמן, הביצים והסוכר. מערבבים את תערובת השמן לתוך תערובת הקמח רק עד לח. תקפל את האפרסקים. כף לתוך כוסות מאפין מוכן.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודה
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי. מגניב 10 דקות לפני היציאה על מדפי תיל כדי להתקרר לחלוטין.